Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mai ámokfutásommal szerinted...

A mai ámokfutásommal szerinted kb. mennyi kalóriát égettem el?

Figyelt kérdés

Mai napom katasztrófa volt szó szerint. Nem részletezném csak a lényeget, pasimnak köszöhetően ma MÁSFÉL órán keresztül egyszeri megállással kellett cipelnem 2 db fejenként 10 kg-s csomagot. Egyszer álltam meg 5 percre, mert sietnem kellett. Akkor is igazából csak azért álltam meg, hogy telefonon ordibáljak a pasimmal, mert mindez az ő defektes gondolkodásmódja miatt alakult így, szervezőkészsége egyenlő a nullával.

Pasimmal azóta nem találkoztam (este fogok), szóval számoljatok még rá nyugodtan kb. fél óra kiabálást is a kalóriaégetéshez. :D

tegnap 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
22%

Ez annyira nem nagy megeröltetés, nem értem, miért hisztizel emiatt.

A kalóriaégetésed meg max. 300 kcal volt egy óra alatt.

tegnap 17:55
 2/3 anonim válasza:
72%
Mikor én egy 11 kmes túrán cipeltem a 16 kilós fiamat emelkedős-süllyedős terepen, az órám szerint akkor égettem el 1300kcl-t, ha ebből indulok ki, te olyan 6-800kcl körül égethettél
tegnap 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól fugg hany kilo es milyen magas vagy. Ha mondjuk 80 kilo akkor olyan 600 korul
tegnap 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!