Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktál csinálni, amikor...

Mit szoktál csinálni, amikor megéhezel?

Figyelt kérdés
Mit teszel ilyenkor?

márc. 8. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Eszem, amire éppen kedvem van
márc. 8. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Gyümölcs vagy proteines túrorudi/joghurt

Bár ha elég fehérjét eszek nem szoktam csak úgy megéhezni a reggeli ebéd vacsin kívül.

márc. 8. 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Ébredés után szoktam megéhezni, napközben, és este. Így pont kijön a napi 3 főétkezés.

Van időnként, hogy ezen 3 alkalmon kívül is megéhezek, de ez nem rendszeres, úgyhogy nem aggódom túl.

márc. 8. 19:21
 4/8 Sanyi2025 ***** válasza:
47%
Türelmes vagyok, megvárom a vacsoraidőt.
márc. 8. 19:24
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Eszem.

Miután ettem, elgondolkodom hogy nem kell e növelni a keretemen vavy mi más okozhatta a varatlan ehseget akar az aznapi tobbi etel akar mas

márc. 8. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Elindítom a Wolt appot.
márc. 9. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyilván ebéd vagy vacsora előtt éhes vagyok. Délután ha megézem, eszem gyömölcsöt, joghurtot vagy műzliszeletet.

Ha ezen kívül valamikor nagyon megéhezem, az valszeg a stressz miatt van, vagy mert a munkám nagyon leterhel.

Ilyenkor mindig készítek egy kalóriaszegény, de nagy adag salátát, ami eltelít, ezzel már kihúzom vacsoráig. Vacsora után ha megéhezem és nassolnék, szintén zöldséget szoktam rágcsálni.

márc. 11. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt, ha reggeli és ebéd között éhes vagy, egyél egy almát. Ha ebéd és vacsora között, akkor egy marék magvat. Diót, mandulát, mogyorót. És igyál sok vizet, az eltelít.
márc. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!