Regenor kúránál, ha vacsi után 1 órával megiszom a regenort, de utána később még megéhezek, szabad enni?
Mostansàg lett divat, valami lötty , fogyasztószernek eladva. Semmit se ér, akàr a többi, ital, bogyó, kapszula.
Fogadd el kérdező, hogy ha az életmódodon nem változtatsz, nem lesz tartós fogyàs.
Akik ezt a cuccot isszàk, és esetleg fogynak, nem ettől, hanem elvileg a mellé elôírt diétàtól fogynak. Szóval ha valaki étrendvàltàssal fogy, felesleges pénztàrcafogyasztó szereket venni.
Köszi, hogy a kérdésre válaszoltatok :)
Két ismerősöm is lefogyott vele, egyértelmű, hogy a diéta tartása fontos és attól fogynak, ezzel én is tisztában vagyok. De a regenor diéta nem a fogyásról, hanem a méregtelenítésről szól elsősorban, ebben segít a lötyi kedves tudatlan okoskodók :)
Mindkét ismerősöm 10-15 kilótól szabadult meg, ami amúgy csak egy kellemes mellékhatás, ráadásul azóta sem híztak vissza.. nekem max 5 kilót kellene fogynom, de nem csak azért csinálom.
Szeretem amikor fogalma sincs valakinek valamiről és úgy próbál véleményt alkotni róla.
"De a regenor diéta nem a fogyásról, hanem a méregtelenítésről szól elsősorban, ebben segít a lötyi"
A "lötyi" sima tejsavó, amit tejboltban kb 200 forintért megvehetsz literenként, szemben az általad reklámozott termék 14000 forintjával.
Nem csak "sima tejsavó", van benne más is (pl. illóolajok). Ettől függetlenül a férjem nem fogyott tőle (a diétát nem teljesen tartotta be), úgyhogy én is szkeptikus vagyok.
A kérdésre nem tudom a választ, szerintem azt kérdezd meg, akitől vetted, vagy valami Regenoros fórumon tedd fel a kérdést.
Azért nem fogyott tőle mert a diétától fogynak az emberek. Sajnos be kellett volna tartania. Én nem vagyok szkeptikus mert mint mondtam 2 ismerősöm élő példa, ha betartom rendesen a diétát biztos sikerül :)
Közben a kérdésem már feltettem máshol és szerencsére kaptam választ :)
Igen, ezt én is mondtam neki, csak a regenortól ne várjon csodát, ha mellette sörözik... :/
Viszont hogy ha normálisan enne és nem inna alkoholt, esetleg még mozogna is, szerintem regenor nélkül is simán le tudna fogyni. De hát nem akarhatom helyette, a döntést neki kell meghoznia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!