Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Regenor kúránál, ha vacsi...

Regenor kúránál, ha vacsi után 1 órával megiszom a regenort, de utána később még megéhezek, szabad enni?

Figyelt kérdés
2020. jún. 20. 16:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18%
Mi a fene az a regenor?
2020. jún. 22. 18:27
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

Mostansàg lett divat, valami lötty , fogyasztószernek eladva. Semmit se ér, akàr a többi, ital, bogyó, kapszula.

Fogadd el kérdező, hogy ha az életmódodon nem változtatsz, nem lesz tartós fogyàs.

Akik ezt a cuccot isszàk, és esetleg fogynak, nem ettől, hanem elvileg a mellé elôírt diétàtól fogynak. Szóval ha valaki étrendvàltàssal fogy, felesleges pénztàrcafogyasztó szereket venni.

2020. jún. 22. 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Ajjaj, meg honnan tudod mit raknak bele?
2020. jún. 22. 19:03
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy a kérdésre válaszoltatok :)

Két ismerősöm is lefogyott vele, egyértelmű, hogy a diéta tartása fontos és attól fogynak, ezzel én is tisztában vagyok. De a regenor diéta nem a fogyásról, hanem a méregtelenítésről szól elsősorban, ebben segít a lötyi kedves tudatlan okoskodók :)

Mindkét ismerősöm 10-15 kilótól szabadult meg, ami amúgy csak egy kellemes mellékhatás, ráadásul azóta sem híztak vissza.. nekem max 5 kilót kellene fogynom, de nem csak azért csinálom.

Szeretem amikor fogalma sincs valakinek valamiről és úgy próbál véleményt alkotni róla.

2020. jún. 22. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
😂😂Akkor vedd és idd.
2020. jún. 22. 20:52
 6/14 Andizsuzsi ***** válasza:
27%

"De a regenor diéta nem a fogyásról, hanem a méregtelenítésről szól elsősorban, ebben segít a lötyi"

A "lötyi" sima tejsavó, amit tejboltban kb 200 forintért megvehetsz literenként, szemben az általad reklámozott termék 14000 forintjával.

2020. jún. 22. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem vettem 14ezerért. Ha tudni akarod a felét sem fizettem ki érte. És nem reklámozom, egy kérdést tettem csak fel, de sajnos senki nem arra válaszolt :(
2020. jún. 23. 07:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak "sima tejsavó", van benne más is (pl. illóolajok). Ettől függetlenül a férjem nem fogyott tőle (a diétát nem teljesen tartotta be), úgyhogy én is szkeptikus vagyok.

A kérdésre nem tudom a választ, szerintem azt kérdezd meg, akitől vetted, vagy valami Regenoros fórumon tedd fel a kérdést.

2020. jún. 23. 08:33
 9/14 A kérdező kommentje:

Azért nem fogyott tőle mert a diétától fogynak az emberek. Sajnos be kellett volna tartania. Én nem vagyok szkeptikus mert mint mondtam 2 ismerősöm élő példa, ha betartom rendesen a diétát biztos sikerül :)

Közben a kérdésem már feltettem máshol és szerencsére kaptam választ :)

2020. jún. 23. 10:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt én is mondtam neki, csak a regenortól ne várjon csodát, ha mellette sörözik... :/

Viszont hogy ha normálisan enne és nem inna alkoholt, esetleg még mozogna is, szerintem regenor nélkül is simán le tudna fogyni. De hát nem akarhatom helyette, a döntést neki kell meghoznia.

2020. jún. 23. 11:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!