Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este ha megéhezek ami elég...

Este ha megéhezek ami elég sűrűn előfordul ,mit szabad enni ami nem annyira kalória dús?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 21:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%

Bármit ehetsz, amíg nem léped túl a keretedet!

Este is ehetsz akár csülökpörköltet vagy tejszinhabos tortát is, ha belefér a keretedbe!

Persze jobb valami könnyebbet enni, de amire éppen rákívánsz, csak megfelelö mennyiségben.

De ha este sürün megéhezel, akkor lehet, hogy az étrended nem jól van összeállítva.

2022. máj. 22. 21:47
 2/26 A kérdező kommentje:
Nalam szerintem inkább unalom éves van néha néha! :/
2022. máj. 22. 21:51
 3/26 anonim ***** válasza:
74%
Én ilyenkor 30 g tökmagot szoktam enni. 142 kcal és elmolyolok vele legalább 20 percet.
2022. máj. 22. 22:18
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Én akkor szoktam este/éjjel felé unalomból enni, ha még szeretnék fent lenni valamilyen (nem létfontosságú) okból, de igazából már aludnom kellene. Ilyenkor tulajdonképpen már annyira fáradt vagyok, hogy kb. 1 perc alatt elaludnék és reggelig fel se ébrednék, de észre se veszem, hogy mennyire kimerültem, mert az agyam még akarja, hogy tartson a nap, legyek ébren, és ehhez meg követeli az energiát (általában valami nassolós jellegű kaja formájában). Nem tudom ez segít-e, azért írtam le, mert nekem konkrétan évekbe került, mire erre rájöttem - mármint, hogy igazából fáradt vagyok. Szóval esetleg mikor rádjön ez, menj el rögtön aludni (ha teheted), mindenképp hasznosabb, mint túlenni magad.
2022. máj. 22. 22:47
 5/26 anonim ***** válasza:
78%
4esnek igaza van, aludj.
2022. máj. 22. 23:16
 6/26 A kérdező kommentje:
Tökéletesen igazad van és köszönöm! Mindenkinek köszönöm! És ezek a nassolasok nálam is tényleg csak pót cselekvések amivel tisztában is vagyok,de igen vagy aludni térek vagy kontrollalom ezt az érzést!
2022. máj. 23. 00:12
 7/26 anonim ***** válasza:
Keress más pótcselekvést. Valami egyszerű kis dolgot amivel el tudod nyomni az unalmas perceket. Én pl így tanultam meg rajzolni.
2022. máj. 23. 10:26
 8/26 anonim ***** válasza:
Vgy gondolkodj el az időszakos böjtön, és tedd a főétkezést estére, és egyél nyugodtan este.
2022. máj. 23. 11:16
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj aludni, ha csak unalmadban eszel. Ha tényleg éhes vagy, de nem akarsz enni, akkor meg igyál valami meleget, teát, kakaót, stb. Az elaludni is segít, de nincs benne annyi kalória, mint az ételben.
2022. máj. 23. 15:00
 10/26 anonim ***** válasza:

4-es oké de nem mehet el az ember este 6kor aludni :D mert akkor felkel másnap hajnali 3kor.. és utána egyre korábban akar elaludni

Mármint oké, egy átlag ősember elhiszem h napnyugtakor elfáradt és nem evett többet, még egy kicsit ült a tűz körül azt elaludt, de a modern világban ez úgy néz ki h felkel az ember felül a BKV-ra már halálra stresszelte magát, utána az irodai munka, neonfény, open office kikészíti az embert agyilag, délután 4-re már olyan mintha 2 hete megállás nélkül dolgozna, és akkor még haza kell menni, bevásárolni, stbstb..

sajnos az irodai rabszolgaság lefáraszt de azt nem teheted meg h hazaérsz és egyből lefekeszel aludni, mert akkor nincs életed, ami igen rövid idő alatt depresszióhoz vezet

ami nálam bevált h délután 5kor még iszom egy kávét h legyen energiám, hazaérve rendesen vacsorázok, utána lefekvésig sokat iszom és mindig van a hűtőben zöldségféle ha valamit nassolni támad kedvem, ellenben se chips, se csoki, semmi ilyen nincs otthon.

2022. máj. 23. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!