Fogyókúrázók/diétások! Előfordul veletek, hogy estére farkaséhesek lesztek? Mit lehet ellene tenni?
Érdemes úgy beosztani a napi étkezéseket, hogy estére ne csak pár falat jusson, hanem akkor is jól tudj lakni.
Lehet, hogy túl keveset eszel, azt is érdemes átgondolni, inkább tartson 1 hónappal tovább a kitűzött cél elérése, mint hogy szenvedj feleslegesen.
Sokszor előfordult amikor még nem váltottam. Mindig estére jött meg a kedvem egy pizzára vagy hambira. Azóta már csak akkor ha a párom felhozza.
Inkább leveseket vacsorázom
Ezt úgysem érti, aki nem tapasztalta. Szerintem ezért nem jött megoldás. Én is ugyanígy vagyok. Szépen be van osztva az étrendem. Egész nap nem vagyok éhes. Este elkezdem enni a vacsit (rendes, ízletes), és ahogy eszem, azt érzrm, hogy kell még. És nehéz leállni.
Tipp: megpróbálom előre kiporciózni az adagot. Előtte és közben is sok vizet inni. Azt tudom, ha ezt pár napig be tudnám tartani, akkor elmúlna a túlevésinger. (saját tapasztalat), mert megszoknám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!