Fogyókurazok es szerintetek ez jo etrend amit ma ettem? Vagy sok?
Az összetétel jó, de szerintem egy kicsit kevés.. Sőt nagyon kevés.. Egyél már többet!
Ebédhez ehetnél főtt krumplit(nem hizlal mértékkel), vagy bulgurt stb.
A műzlidhez meg egyél legalább valami gyümölcsöt, a levesbe meg szórj tokmagot, és ehetsz mellé egy szelet rozskenyeret simán.
Esti nasinak meg mondjuk 100g cottage cheeset nyomass 100g natúr joghurttal.
Így már kinézne valahogy, és nem is halnál éhen.
Semmiképpen nem sok, szerintem rendben van alapvetően, de kicsit kevés. Egy reggelivel feldobhatnád. Valami nem fehér lisztes kenyér sajttal, zöldséggel, vagy tojásrántotta:)
Tésztát , krumplit se kell kerülni, néha simán belefér. Keress valami mást a fehér lisztes tészta helyett, nekem pl a freefrom ízlik legjobban. Eddig durumot ettem, de kipróbáltam az ff tésztát is, és finomabbnak érzem, így ez maradt. 40 gramm szárazon mérve, zöldséggel felturbózva isteni, pl sárgarépával- pörkölttel. Én pl kéthetente egyszer eszem tésztát, egyszer krumplit, váltogatom szombatokon, simán belefér. Nem kell mindent megvonni, hosszútávon sokkal könnyebben tartható,egy kis változatosságot visz a zöldségek közé.;) És nagy ritkán, kb 3 havonta egyszer ha sütök palacsintát, vagy pizzát, akkor teljes kiőrlésű lisztet használok, de ez nem gyakori dolog, így ez is belefér.
De ahogy gondolod.
Én is diétázom, de inkább életmódváltásként tekintek a dologra, nem fogyókúraként, az olyan ideiglenesnek hat számomra. Persze fogyás is cél, de inkább az egészségjavulás az első, a fogyás amolyan kellemes mellékhatás. Hálistennek már vannak apróbb sikereim ezen a téren.:) Mégse vagyok teljesen reménytelen eset:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!