Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Este ha megéhezek ami elég...

Este ha megéhezek ami elég sűrűn előfordul ,mit szabad enni ami nem annyira kalória dús?

Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 21:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"azt nem teheted meg h hazaérsz és egyből lefekeszel aludni"

Dehogynem. Csak úgy kell szervezni a napot. Egy akár csak félórás délutáni alvás csodákra képes!

"mert akkor nincs életed, ami igen rövid idő alatt depresszióhoz vezet"

A nem elég pihenés is vezethet depresszióhoz. Egy kis délutáni alvás meg éppenhogy nem elvesz az életből, hanem hozzátesz!

"délután 5kor még iszom egy kávét"

Teljesen egészségtelen, mindenki tudja. Mármint ha koffeines - de hát nyilván az, ha "energiát" ad... Az ilyen késői kávézás simán bezavar az alvásciklusba. Annak a vége meg a depresszió.

Ha kávézás helyett megengednél magadnak egy alvást, és az adná az energiát, sokkal jobban járnál.

"se chips, se csoki, semmi ilyen nincs otthon"

Van, aki meg épp ettől lenne depis. :)

2022. máj. 23. 20:51
 12/26 anonim ***** válasza:

"mert akkor nincs életed, ami igen rövid idő alatt depresszióhoz vezet"

Mert te akkor élsz, amikor egyedül otthon bezabálsz? Szerintem ez meg már maga a nagybetűs Depresszió.

2022. máj. 23. 21:03
 13/26 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Csak úgy kell szervezni a napot. Egy akár csak félórás délutáni alvás csodákra képes!

Jaja, úgy kell szervezni a napot. Mikor 8-ra érsz haza a munkából, nem hinném h összejön a délutáni alvás :D

Mert te akkor élsz, amikor egyedül otthon bezabálsz? Szerintem ez meg már maga a nagybetűs Depresszió.

Hol írtam én ilyet? Annyit írtam h a modern kori rabszolgáknak nem túl hatékonyak ezek az ősemberekre szabott ajánlások.

2022. máj. 23. 21:43
 14/26 A kérdező kommentje:
Igen lehet a nasikat jó lenne elengedni,mármint a csokit,ropit és a hasonlókat! Ha esetleg éves helyett iszok,de akkor a kakaó nem hizlal?
2022. máj. 23. 21:44
 15/26 anonim ***** válasza:
De.
2022. máj. 23. 22:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Nézz utána, hogy mennyi kalória van annyi csokiban, amennyitől annyira jóllaksz, mint egy bögre cukormentes kakaótól, és belátod, hogy a kakaóval jobban jársz, ha nem akarsz elhízni.
2022. máj. 24. 07:05
 17/26 anonim ***** válasza:
Fejes káposzta. Csíkokra vágva. Mintha chipset ropogtatnál :-)
2022. máj. 26. 16:07
 18/26 anonim válasza:
Rágózz és nézz sorozatot. Unalomevésre nekem bevált. Átverem az agyam azzal, hogy rágok, olyan mintha ennék, és megfelejtkezem róla. El is megy az éhség
2022. jún. 5. 14:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Én a rágózástól direkt megéhezem. :) Ugyanis az fokozza a nyálelválasztást, amitől a szervezet úgy érzi, hogy "aha, kajálás lesz!", és akkor már várja is az ételt tényleg.
2022. jún. 5. 15:39
 20/26 anonim válasza:
Nekem pont fordítva működik :D. Érdekes.
2022. jún. 5. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!