Lányok, volt akivel előfordult, hogy dacból, lázadásból hízott?
Kicsit ducibb alkat vagyok kicsi korom óta és a szüleim mióta emlékszem, diétáztattak, nem szabadott annyit és azt enni amit szerettem volna, hogy nehogy hízzak.
Én ezt teherként, korlátozásként élem meg. És mostanában, hogy sok minden másban is nézeteltérésünk van, egyre inkább lázadok, és nem szeretnék az ő kedvükért koplalni és vékonyabb maradni. Több olyan helyzet volt mostanában, amikor nem voltak ott, hogy élveztem, felszabadulásként éltem meg, hogy ehetek amennyit kívánok. Nyár eleje óta híztam is 3-4 kilót. Erre is beszóltak, de nem érdekel, komolyan kedvem lenne ilyenkor csakazért is enni, nem baj ha hízok.
Más is érezte magát ilyen fura helyzetben?
16/L
en is csak azt tudom irni, hogy magaddal cseszel ki.
A szüleid csak neked akarnak jót. Ne az ő kedvükert diėtázz hanem magad miatt!!
Az is lehet egy formája a lázadásodnak, hogy bár nem fogod vissza magad evésileg, elkezdesz sokat sportolni, persze valami olyan mozgásformában, amit tényleg szeretsz.
Így ehetsz látványosan akármit a szüleid előtt is, cserébe nem kergeted magad feleslegesen egy olyan állapotba, ahonnan aztán nehéz kikerülni és nagyon káros egészségileg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!