Lányok, esetleg előfordult ilyen mással is? Összefügghet a tornával és az életmód váltással esetleg?
osszefugghet,hiszen nem mindenkinek egyforma a szervezete, teljesen egyeni, hogy ki hogyan reagal a fogyasra, eletmodvaltasra.
ha a tesztek sem mutatnak terhesseget, akkor valoszinuleg nem vagy terhes. ( ha ezek ellenere tovabb kesik, keress fel egy dokit)
nekem nem szokott ez belezavarni a mukodesembe, de ettol meg persze lehet, hogy a tiedbe igen. ne idegeskedj, ez is kesleltetheti.
A kérdés az, hogy mennyit fogytál mennyiből. Mert pl. ha 55 kilóról fogytál 50-re, akkor könnyen lehet, hogy a túl alacsony testzsír miatt felborult a hormonháztartásod.
Persze ez lehetséges akkor is, ha kicsit komolyabb súlyfeleslegtől akarsz megszabadulni.
Minden nap tornázol? Tartasz pihenő napot hetente legalább egyet? Ha nem akkor lehet túl van terhelve a szervezeted.
Emellett elképzelhető, hogy összeszedtél valamilyen fertőzést.
Nekem eddig csak olyan fordult elő, hogy 6 napot késett, ilyen sokat még soha. Diéta, torna miatt sem. De persze nem vagyunk egyformák.
Gondolkozz el a lehetőségeken és ha nem jön meg ezen a héten jövő héten mindenképpen menj el orvoshoz.
Egyébként előjelek vannak arra, hogy meg fog jönni? (mellduzzadás, puffadás...)
Keress fel egy orvost ilyen kis fogyástól elvileg nem marad ki, lehet, hogy felborult a hormon háztartásod.
Nekem max késik, de ki nem marad sem ha 4-szer sem ha 5-ször edzek 1 héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!