Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok, esetleg előfordult...

Lányok, esetleg előfordult ilyen mással is? Összefügghet a tornával és az életmód váltással esetleg?

Figyelt kérdés
December végétől tornázom napi kb 30 percet, eszem mindent, csak kisebb adagokat, és este 6-7 óra után már nem eszem semmit. Most 5-én kellett volna megjönni a menzeszemnek, de azóta se jött meg, terhességi tesztet már csináltam kettőt is, mindkettő negativ lett. Előfordult ilyen mással is? Összefügghet a tornával és az életmód váltással esetleg, köszönöm!
2015. febr. 19. 09:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy kb 5 kilót fogytam...
2015. febr. 19. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:

osszefugghet,hiszen nem mindenkinek egyforma a szervezete, teljesen egyeni, hogy ki hogyan reagal a fogyasra, eletmodvaltasra.

ha a tesztek sem mutatnak terhesseget, akkor valoszinuleg nem vagy terhes. ( ha ezek ellenere tovabb kesik, keress fel egy dokit)

nekem nem szokott ez belezavarni a mukodesembe, de ettol meg persze lehet, hogy a tiedbe igen. ne idegeskedj, ez is kesleltetheti.

2015. febr. 19. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy mennyit fogytál mennyiből. Mert pl. ha 55 kilóról fogytál 50-re, akkor könnyen lehet, hogy a túl alacsony testzsír miatt felborult a hormonháztartásod.

Persze ez lehetséges akkor is, ha kicsit komolyabb súlyfeleslegtől akarsz megszabadulni.

Minden nap tornázol? Tartasz pihenő napot hetente legalább egyet? Ha nem akkor lehet túl van terhelve a szervezeted.

Emellett elképzelhető, hogy összeszedtél valamilyen fertőzést.

Nekem eddig csak olyan fordult elő, hogy 6 napot késett, ilyen sokat még soha. Diéta, torna miatt sem. De persze nem vagyunk egyformák.

Gondolkozz el a lehetőségeken és ha nem jön meg ezen a héten jövő héten mindenképpen menj el orvoshoz.

Egyébként előjelek vannak arra, hogy meg fog jönni? (mellduzzadás, puffadás...)

2015. febr. 19. 10:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 80 kilóról fogytam 75-re és 173 cm a magasságom.
2015. febr. 19. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Keress fel egy orvost ilyen kis fogyástól elvileg nem marad ki, lehet, hogy felborult a hormon háztartásod.

Nekem max késik, de ki nem marad sem ha 4-szer sem ha 5-ször edzek 1 héten.

2015. febr. 19. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy a torna ill. az életmódváltás okozta. Valami bajod van, az tény, de összefüggésben nincs a fentiekkel.
2015. febr. 19. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem előfordulhat, nekem pont fordítva van én ha elkezdek több fehérjét enni és tornázni, mindig hamarabb jön meg, idén már harmadszor menstruálok :( És tudom, hogy a másfajta életmód borította fel, mert máskor is ez volt mér többször.
2015. febr. 19. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
El ne hidd azt a butaságot, amit az utolsó írt.
2015. febr. 19. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!