Mással is előfordult már ilyen?
Olyan volt, hogy dolgoztam és elfeledkeztem az evésről, de amikor abbahagytam s még nem zuhantam ágyba, természetesen legalább részben bepótoltam. Mit számít, hogy 6 óra van vagy akár éjfél..? Ha éhes vagyok, eszem.
Az is előfordul, hogy alig eszem estig, mert épp nem vagyok éhes. Életemben párszor kimaradt egy egész nap, mert a testem nem vágyott ételre. Ezt nem értem s nagyon régen volt az utolsó ilyen, baj egy eseti alkalomból nem lehet, ha az ember máskor rendesen eszik.
A gyk-t olvasva úgy tűnik, sokak be tudják maguknak szuggerálni, hogy nem is igazán kell nekik étel s hónapokig élnek minimális mennyiséggel. Ez velem nem fordulhatna elő, a legnagyobb igyekezettel sem lakom jól 2000 kalória alatt egy átlagos napon, de a hasamat is szeretem. Ha valakinél esélytelen az anorexia, akkor az én vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!