Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mással is előfordult már ilyen?

Mással is előfordult már ilyen?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyózni (igazából nem sokat ettem régen sem csak amikor ettem akkor is péksüteményeket) Előszőr 3 óránként ettem keveset 1500 kcal alatt aztán egyetemistaként sok délutános órával először az uzsonnákról feledkeztem meg majd elfelejtettem a tízórait is, egyre kevesebbszer éreztem magam éhesnek. A hét többségén pedig nincsenek első óráim akkor 10-12 körül kelek fel és már a reggeli is elmarad. Tegnap ebédeltem dél körül, makettot kellett estére csinálnom (elvonta a figyelmem az időről) meg éhes se voltam mikor észre vettem már este 6 volt úgy hogy csak ebédet ettem egész nap. Emiatt aggódnom kéne? Ilyenkor néha eszembe jut mi van ha ez az anorexia valami fajtája vagy ilyesmi. Mással nem fordult elő ilyesmi? Hogy amikor elkezdett diétázni kisadagok ellenére is egyre kevésbé volt éhes meg megfeledkezett hogy enni kéne
2013. dec. 13. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy dolgoztam és elfeledkeztem az evésről, de amikor abbahagytam s még nem zuhantam ágyba, természetesen legalább részben bepótoltam. Mit számít, hogy 6 óra van vagy akár éjfél..? Ha éhes vagyok, eszem.

Az is előfordul, hogy alig eszem estig, mert épp nem vagyok éhes. Életemben párszor kimaradt egy egész nap, mert a testem nem vágyott ételre. Ezt nem értem s nagyon régen volt az utolsó ilyen, baj egy eseti alkalomból nem lehet, ha az ember máskor rendesen eszik.

A gyk-t olvasva úgy tűnik, sokak be tudják maguknak szuggerálni, hogy nem is igazán kell nekik étel s hónapokig élnek minimális mennyiséggel. Ez velem nem fordulhatna elő, a legnagyobb igyekezettel sem lakom jól 2000 kalória alatt egy átlagos napon, de a hasamat is szeretem. Ha valakinél esélytelen az anorexia, akkor az én vagyok :)

2013. dec. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!