Mással is előfordult már, hogy nagyon nehezen fogyott?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, vagy rajtam 10 kg felesleg. Elhatároztam, hogy a nyáron leadom de nem igazán látszik az eredmény. Kb. 2 hónapig fogyóztam, sok gyümölcsöt, zöldséget ettem, semmi édesség meg chips, kóla stb..hetente többször is eljártam futni,és biciklizni. A problémám az, hogy nem igazán fogytam, pedig ez azért meglepő, ha mindezt végigcsináltam. Mással is volt már ilyen? Mi lehet a baj? Valami jó tanács?2012. aug. 15. 19:48
1/8 Kukaac válasza:
Nincs olyan, hogy kevés energiabevitelnél nem fogysz. Ez olyan, mintha az autó akkor is ugyan annyit menne, ha kevés benzint öntesz bele.
Számold ki pontosan mennyi kalóriát kell bevinned:
Valamit biztos rosszul csinálsz. Vagy sok a szénhidrát vagy a zsír. Kenyeret és óvatosan egyél,húsokból a legjobb a csirkmell, a hal és a sovány marhahús.
2/8 anonim válasza:
Próbáld ki az inzulinrezisztenseknek való diétát, én is most fogok belekezdeni, mert nekem van 50 kg feleslegem, de nem megy le.
3/8 anonim válasza:
Sajnos van ilyen, pl. hormonzavar esetén. Ha a pajzsmirigy alul termel, például.
4/8 anonim válasza:
Váháháháhá. 3100-3300 kalória kellene nekem az egyes válaszoló linkje szerint. :D:D:D:D
Na, ehhez képest 1300-zal nyomultam, és alig-alig fogytam.
5/8 anonim válasza:
* mármint a fogyáshoz kellene annyi.
6/8 A kérdező kommentje:
Barna kenyeret eszem és csak csirkehúst és halat eszem, de a hormonzavar lehetséges...van ilyen problémám és szedek rá gyógyszert már fél éve. Lehet, hogy ettől lenne?
2012. aug. 15. 20:21
7/8 anonim válasza:
Lehetséges.
Nekem pl. lassú lenne az anyagcserém,mert nem iszom elég vizet,de mióta megiszok napi 3 liter vizet azóta megindult a fogyás,meg persze a napi futás bicaj lazításnak utána még félszer annyi futás mint először vagyis kocogás
:)
8/8 anonim válasza:
barna kenyér kuka, hús+zöldségek+ multivitamin abból is a ce.... nekem legalábbis az vált be a másik fajtától iszonyatosan éhes voltam állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!