Veletek előfordult már?
Figyelt kérdés
Gyakran van, főleg mióta súlytartó étrenden vagyok, hogy vásárláskor megveszek például egy csokit vagy sütit, hazaviszem és inkább dühösen széttöröm, kidobom, valahogy ,,elpusztítom" mintsem megegyem. Utálom ezt az érzést.2012. aug. 1. 08:43
1/4 anonim válasza:
Tőled is csak azt tudom kérdezni, megéri?
Nem lenne egyszerűbb többet sportolni, többet mozogni és bűntudat nélkül enni?
2/4 A kérdező kommentje:
az egészséges ételeket jómagam is bűntudat nélkül fogyasztom, és valóban, ha kicsit többet eszem is belőlük képes vagyok a többet mozogni elv betartására. de ezektől a cukros dolgoktól kétszer borul el az agyam, amikor megérzem az ízüket: még! és amikor nem tudom abbahagyni: elég! :(
2012. aug. 1. 08:57
3/4 anonim válasza:
Valamilyen tápanyag hiányzik a szervezetednek és lelkileg is nagyon nem lehetsz kiegyensúlyozott, az édességfogyasztás fokozza az agyban az endorfintermelést, ebből jön a boldogságérzet. Ezt az érzetet növeli az aktív sport is, próbálj több kardió mozgást végezni és nem lesznek ilyen falási rohamaid. Vagy ha néha lesz is mert megkívánod, nem lesz bűntudatod és kiegyensúlyozottabb leszel. Nem az a lényeg, hogy egy ember testileg tökéletes legyen, hanem lelkileg legyen kiegyensúlyozott. A kettő persze összefügg, ép testben ép lélek, de állandó bűntudatban élni többet árt, mint 5-10kg felesleg.
4/4 anonim válasza:
Én ezt akkor szoktam csinálni, amikor kapok mondjuk egy tábla csokit. Megkívánom és úgy döntök hogy egy sort megengedek belőle magamnak, aztán elteszem. Utána elkezdek rájárni, és folyton azon jár az eszem hogy még még még, úgyis van még belőle :D
Ilyenkor fogom és odaadom öcsémnek, ő elpusztítja mielőtt meggondolnám magam :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!