Fogyott már úgy valaki, hogy nem diétázott de zumbázott és futott?
Próbáld ki, lehet, hogy sikerül.
Én tavaly tavasszal kétnaponta "futottam" egy órát, kocogás + gyors gyaloglás, de inkább a gyaloglás volt több. Nem diétáztam, mégis fogytam úgy 5-6 kilót 3 hónap alatt.
De aztán abbahagytam, és idén tavaszra ismét meghíztam, még pár kilóval többet is szedtem fel, ami egyértelműen zsír. Most megint nekikezdtem a futásnak, már három hónapja, egy hónapja már egyhuzamban bírok egy órát kocogni, nem úgy, mint tavaly, igaz, csak kétszer egy héten megyek, tehát kevesebbszer, mint tavaly, és diétázom is, mégis csak két-három kiló ment le.
Szóval tavaly diéta nélkül jobb eredményt értem el.
Szia!
Én zumbázni járok hetente kétszer, igaz kilóba csak egy-két kiló ment le, viszont centibe rengeteget fogytam.
A súlyom azért nem csökkent annyira, mert inkább átalakult, és izmosodtam. Derékból 2 hónap alatt 6 cm, csípőből 7cm, fenékből pedig, 4cm ment le. Szóval én csak javasolni tudom ezt neked, viszont ez nem azt jelenti, hogy az étrendedre egyáltalán nem kell figyelni. Az jó ha többször eszel, és csak 6-7 fele eszel utoljára. Sok folyadékot kell inni és menni fog. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!