Aki diétázott, leírná, hogy mit evett egy nap?
Hány grammos ch diétát tartottál, mennyit híztál és mekkora lett a baba? Előre is köszi.
Ja és ha ezt a diétát valaki nem terhesen csinálja, akkor lehet fogyni?
160 grammos diétát tartottam a 24. héttől. Addigra 10 kg-ot híztam, utána még 3-mat. 3750 grammal született a kislányom, a kórházból 4 kg felesleggel jöttem ki, ami kb. 2 hónap alatt a szoptatás miatt leolvadt és a szoptatás befejezésekor 6 kg-mal voltam könnyebb, mint teherbeeséskor, pedig akkor már nem diétáztam.
Reggelire mindig egy szelet tönkölybúza vagy rozs kenyeret ettem (15 g), tízóraira két szeletet sok zöldséggel, esetleg szalonnás tojással (30-35 g). Ebédre 50 g szénhidrátot, ilyenkor gyakorlatilag bármit megettem, rizset, tésztát, ami jól esett, mert utána tornáztam és az lenyomta a vércukorszintemet. Uzsonnára joghurt, vagy alma és korpovit keksz. Ja a natur joghurtba mindig kevertem egy teáskanál búzakorpát és egy teáskanál zabpelyhet, meg pár szem mazsolát, vagy aszalt gyümölcsöt, hogy íze is legyen. Ez nagyon jó hatással volt az emésztésemre is. Este egyszer, vagy kétszer ettem még, általában virslit, tojást stb. tönkölykenyérrel, vagy pirítóst stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!