Biztosan rendesen fejlődik a babám attól hogy diétáznom kell cukor miatt? Aki diétázott normál nagyságú lett a picije?
Bocsánat előre is az off-ért!
Ez szörnyű, akkor rám is ez fog várni ... én is cukros vagyok, az igaz, hogy alapból nem eszem sokat, de ha esetleg még ezt is lecsökkentik, huhh ...
Otthon kellett maradnod, vagy azért elmehettél dolgozni? Bízom benne, hogy igen, mert szerintem én megkattannék, ha nem mehetnék dolgozni!
Mégegyszer bocs a saját elvonatkoztatásért, meg a közbekérdezésért!
Kívánom a legjobbakat, s kitartás!
Szia!
Nekem is végig diétáznom kell. Most tartunk a 34. hétben és a baba pont akkora, mint amekkorának lennie kell ilyenkor. Ne aggódj, a babóka kivonja a te szervezetedből azt amire neki szüksége van.
Boldog babavárást!
2. vagyok! Köszönöm a választ! Hmm ... hát nem lesz egyszerű, az biztos, de a baba egészségéért mindent!
További boldog babavárást!
200 grammos diétán voltam a 26. héttől, összesen 12 kg jött fel.
2,5 hónapos a babám, már lement 13 kg, tehát 1 kg-val kevesebb is vagyok, mint a terhesség elején.
A lányom 3950 gramml és 56 cm-rel születtet, akiírt napon indították meg a szülést.
Rögtön nézték a cukrát, mivel szüklés után alacsony volt, kapott cukros vizet.
Csak anyatejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!