Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztosan rendesen fejlődik a...

Biztosan rendesen fejlődik a babám attól hogy diétáznom kell cukor miatt? Aki diétázott normál nagyságú lett a picije?

Figyelt kérdés
Úgy aggódom mert nem tudom ez a kevés mennyiség hogy elég a babának.Folyton korog a gyomrom éhes vagyok.Gondolom akkor ő is :(. Betartok mindet úgy eszem ahogy előírták de ez nagyon kevés :(..
2009. máj. 21. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm így járt. A babája szép nagy, fejlett. A csajszi meg 3 kiló mínusszal jött ki a kórházból, mint amennyivel várandós lett! Szóval ne aggódj! A dokik tudják, mit csinálnak, ajánlanak!
2009. máj. 21. 09:55
 2/20 anonim ***** válasza:

Bocsánat előre is az off-ért!

Ez szörnyű, akkor rám is ez fog várni ... én is cukros vagyok, az igaz, hogy alapból nem eszem sokat, de ha esetleg még ezt is lecsökkentik, huhh ...

Otthon kellett maradnod, vagy azért elmehettél dolgozni? Bízom benne, hogy igen, mert szerintem én megkattannék, ha nem mehetnék dolgozni!

Mégegyszer bocs a saját elvonatkoztatásért, meg a közbekérdezésért!

Kívánom a legjobbakat, s kitartás!

2009. máj. 21. 09:59
 3/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is végig diétáznom kell. Most tartunk a 34. hétben és a baba pont akkora, mint amekkorának lennie kell ilyenkor. Ne aggódj, a babóka kivonja a te szervezetedből azt amire neki szüksége van.

Boldog babavárást!

2009. máj. 21. 10:03
 4/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elég pozitív amit az első válaszoló írt:) úgy legyen! 2.vál.Sajnos elég kevés a kaja :( akkor azt hiszem jól lakok de a 3 órás evések közt éhes vagyok korog a gyomrom! Biztos lehet dolgozni! Én nem dolgozok 5 hetes korom óta amúgysem.De szerintem lehet! Csak ha dolizol ott is bekell tartani hogy 3 óránként egyél! És mérd a Ch-kat!
2009. máj. 21. 10:03
 5/20 A kérdező kommentje:
Én még csak a 28 hétnél járok! Neked mennyi ch-t szabad enni? Nekem csak 180 gr-ot!
2009. máj. 21. 10:04
 6/20 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok, ha tőlem kérdezed, akkor 160 gr-ot.
2009. máj. 21. 10:06
 7/20 anonim ***** válasza:

2. vagyok! Köszönöm a választ! Hmm ... hát nem lesz egyszerű, az biztos, de a baba egészségéért mindent!

További boldog babavárást!

2009. máj. 21. 10:07
 8/20 A kérdező kommentje:
160 gr :( akkor én meg se szólalhatok pff! Az már durva nagyon!Szegénykém. Azt megkérdezhetem még hogy a babád ugyan olyan aktív volt a diéta alatt???
2009. máj. 21. 10:10
 9/20 anonim ***** válasza:

200 grammos diétán voltam a 26. héttől, összesen 12 kg jött fel.

2,5 hónapos a babám, már lement 13 kg, tehát 1 kg-val kevesebb is vagyok, mint a terhesség elején.

A lányom 3950 gramml és 56 cm-rel születtet, akiírt napon indították meg a szülést.

Rögtön nézték a cukrát, mivel szüklés után alacsony volt, kapott cukros vizet.

Csak anyatejes.

2009. máj. 21. 10:10
 10/20 A kérdező kommentje:
Szép nagy bab lett :)! Remélem neked rendbe jött a cukrod azóta :)!
2009. máj. 21. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!