Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztosan rendesen fejlődik a...

Biztosan rendesen fejlődik a babám attól hogy diétáznom kell cukor miatt? Aki diétázott normál nagyságú lett a picije?

Figyelt kérdés
Úgy aggódom mert nem tudom ez a kevés mennyiség hogy elég a babának.Folyton korog a gyomrom éhes vagyok.Gondolom akkor ő is :(. Betartok mindet úgy eszem ahogy előírták de ez nagyon kevés :(..
2009. máj. 21. 09:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Bocsi BABA :)))!
2009. máj. 21. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

Nekem már az elejétől diétáznom kellett, mert inzulin problémám van, ami megelőzi a cukorbetegséget. Ezért nem tudom, hogy aktívabb lett-e volna, ha nem diétázom. Eredetileg 170 gr-os diéta volt előírva, csak a terheléses eredményem elég fura lett (éhgyomri: 7.4, terhelt: 5.1, valószínű felcserélték) és ez alapján a belgyógyász terhességi cukrot állapított meg (szerintem csak azért, hogy legyen mit csinálniuk) Akkor levette a ch-t 160-ra, és 2 hetente járok hozzá ellenőrzésre.

2009. máj. 21. 10:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Barátnőm ki amúgy nem egy nagy étvágyú meg nem édesszájú annyira, de mindkét kislányánál cukros volt. Rádásul elég gyorsan jöttek egymás után.

Alig bírta a diétát zegny, csomószor sírt mert éhes volt és baromira olyanokat kívánt mindig amit nem szabadott ennie..

a lányok 3200 és 2900 grmm születtek, elég vékonkák:) nem mondom h csak ezért de sztem a másodiknál már túlzásba vitték a nagy diétáztatást...

Szóval tudom, vagyis sejtem min mész át:(( és ez olyan furi nekem, hogy nem úgy van hogy ha éhezel, korog a gyomrod az nem lehet JÓ dolog, diéta ide vagy oda...sztem:(

2009. máj. 21. 10:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Felcserélték az durva .A tied nem is volt vészes nekem előszőr 8.0 lett a terheléses. NA de 160 gr mégis csak durván kevés.

Igen elég nehéz szerintem amin átmegy az ember ilyenkor főleg hogy ilyenkor lehetne végre enni kedvünkre erre tessék DIÉTA!! :-/ És sajnos nem függ össze vele hogy eszik keveset vagy sokat! Annyiban hasznos ez az egész hogy rendszer jött a kajázásokba!

2009. máj. 21. 10:25
 15/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, na igen barátnőm is 170 cm és 58 kiló kövérnek semmiképp se nevezhető...szegény:( na mindegy, hát nyilván betartotta de neki is vmi 160 grammosat kellett tartania..
2009. máj. 21. 10:33
 16/20 anonim ***** válasza:

10:10-es vagyok.

2 hete voltam terheléses vércukorvizsgálaton és tök jó lett az eredményem, elmúlt a diabétesz.

De azért odafigyelek (pl. kerülöm a cukrot, próbálok egészségesebben étkezni, mint régebben, sok folyadékot iszok), mivel van több cukorbeteg is a családban.

2009. máj. 21. 10:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 26. héttől voltam 160 grammos diétán. Nagyon nehéz volt, sokat szenvedtem, aztán megemelték 180 grammra. Nem sokkal volt jobb! Ha nagyon éhes voltam, akkor sajtot majszoltam, mert azt nem kell számolni. Esetleg almával. Sajna a diéta nem volt hatásos, így inzulinoznom kellett! A 34. héten sürgősséggel megcsászároztak, mert nagyon magas volt a vérnyomásom, babám így is 3340 grammal 56 centivel született.( Szóval ő nem éhezett) Hál istennek semmi baja nem lett, de nekem sajnos megmaradt a cukorbetegségem. ( 7 hónapja szültem). Nem tudom,hogy hol szülsz, de én az utolsó pillanatban váltottam orvost és kórházat, hogy ha a cukorprobléma miatt gond lenne a babával akkor el tudják látni azonnal gyermek intenzíven. Azt hiszem IRC a neve. Talán 3 kórházban van ilyen ellátás Bp.-en. Esetleg érdeklődj utánna, fő a biztonság!

Kitartást és boldog babavárást kívánok!

2009. máj. 21. 10:40
 18/20 A kérdező kommentje:

10:10 es :) de jó hogy elmúlt örülök:)!

Utsó.vál. sajnálom hogy neked megmaradt a cukrod :( de szerencsére a baba egészséges :)!!!

2009. máj. 21. 10:49
 19/20 anonim ***** válasza:
én 28 .héttől diétáztzam, 39 hétre megindítooták, 3520g és 50 cm volt a kisfiam, és mindketten egészségesek, a cukrom helyreállt
2009. máj. 21. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 28. héttől éltem 160gr ch-on. A babám 2800gr-os formás kis babó volt. Én 72kg-mal kezdtem a tehességet, szülés előtt 1 nappal voltam 66kg, mire megszültem 61 kg voltam. Legalább a sok éhezés mellett legalább jó alakom lett és a babámnak is így volt a legjobb.

Kitartást! Könnyű szülést!

2009. máj. 21. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!