Előfordult már valakivel, hogy a fogamzásgátló miatt nem tudott lefogyni?
a mai fogamzásgátlóknak már nagyon alacsony a hormontartalmuk. elvileg nem szabadna a súlyodba beleakavtkoznia, ezt alá is tudom támasztani, évek óta szedem és nem híztam meg tőle.
de hogyha te ilyet tapasztalsz, beszéld meg a nőgyógyásszal. az is lehet,hogy egy másik fajtájú, másabb összetételű beválna.
de mondom , elvileg már nem szabadna meghízni tőle. de anyáink korában még tényleg olyan volt,hogy el lehetett hízni miatta. ma már fejlődött annyit az orvostudomány..
Nekem az előző fajta fogamzásgátlómtól semmi bajom nem volt.(ingadozott a súlyom, de nagyon könnyen le tudtam fogyni)
Aztán azt mondta az orvos, hogy váltani kell tablettát. Meghíztam (nem a tablettától, hanem mert sokat ettem :D), de most sokkal nehezebben tudom leadni a kilókat, mint amikor nem szedtem gyógyszert.
1. Nem értem, szerintem elég egyértelmű volt a kérdésem, miszerint már SZEDEM a tabit és nem tudok fogyni, az volt a kérdésem, hogy lehet e ez az oka, nem az, hogy mivan ha elkezdem szedni (?!?!).. Na mindegy.
Köszönöm a többieknek a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!