Elkezdtem hízni a fogamzásgátlótól, világ életemben vékony voltam. Hogy fogyhatnék le?
Figyelt kérdés
A hasamra híztam 3 hónap alatt 3 kilót, mit kéne tennem?
Hogyan étkezzek?
Azt mondták a felülés nem jó, mert attól nem megy le zsír a hasról, csak az izmok erősödnek.
16/l
2015. aug. 27. 19:31
1/16 anonim válasza:
fogamzásgátló befejez. Teljes testes edzés, szálkásító étrend.
2/16 A kérdező kommentje:
A fogamzásgátló szedése mellett nem tudok fogyni?
2015. aug. 27. 19:42
3/16 anonim válasza:
Orvoshoz elmész, és kérsz másikat. Van kismillió fajta, nem kötelező azt használni. Ha az orvos nem foglalkozik veled, keresel másikat.
4/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy másik fajtától nem fogok hízni?
2015. aug. 27. 19:48
5/16 anonim válasza:
3 kiló hízást még nem igazán lehet a fogamzásgátlóra fogni. 3 kilót simán felszed az ember ha sokat fagyizik, vagy hizlalós ételeket eszik.
Nem kell másik tabletta , elég ha figyelsz arra, hogy mennyit és mit eszel.
6/16 A kérdező kommentje:
Ha aerobikozni kezdek akkor a combomból, fenekemből is fogyni fogok? Onnan nem szeretnék.
2015. aug. 27. 20:02
7/16 anonim válasza:
nema tabitól hízol hanem a kajástól
8/16 A kérdező kommentje:
Stresszevő is vagyok sajnos, de eddig nem híztam, ezért gondoltam a fogamzásgátlóra.
Hasra hízni nem is voltam hajlamos eddig.
2015. aug. 27. 20:12
9/16 anonim válasza:
Fogamzásgátlótól nem lehet hízni (a fogyást nehezebbé teheti, az igaz), attól hízol, hogy többet eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!