Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdtem hízni a fogamzásgátl...

Elkezdtem hízni a fogamzásgátlótól, világ életemben vékony voltam. Hogy fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

A hasamra híztam 3 hónap alatt 3 kilót, mit kéne tennem?

Hogyan étkezzek?

Azt mondták a felülés nem jó, mert attól nem megy le zsír a hasról, csak az izmok erősödnek.

16/l

2015. aug. 27. 19:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Biztos nem vagyok terhes. :)
2015. aug. 27. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy írták, lehet az evéstől is. Akkor lehetne a fogamzásgátlóra fogni, ha visszafognád magad, sportolnál, mégse tudnál lefogyni. Ha utóbbit megpróbáltad és nem jártál sikerrel, kérhetsz a doktortól másikat, ha az se jó, megint másikat... De az sajnos tény, hogy rengetegen híznak a fogamzásgátlóktól.
2015. aug. 27. 22:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. aug. 27. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

A terhesség alatti hormonváltozás megváltoztatja a szénhidrát és zsír anyagcserét. Pl. romlik az izmok inzulin érzékenysége, és több zsír raktározódik. Nem mellesleg nő az étvágy ami kezdetben észrevétlen túlevéseket okozhat.

Kis túlzással a fogamzásgátló a terhességet szimulálja, leállítja a peteérést, és beavatkozik némi plusz hormonnal a szervezet egyensúlyába.

Szóval nem konkrétan a bogyó maga hizlal, hanem a változás amit okoz a szervezetben, és főleg az étvágy amit csinál.

Nagyon sokan híznak mikor elkezdik szedni.

Erre az a megoldás, hogy még jobban odafigyelsz a kajálásra, és többet mozogsz.

Ne egyél sok szénhidrátot, napi 160 gramm bőven elég, ha nem űzöl intenzív/versenyszerű sportot. Ezen kívül kerüld a cukrot, a finomított szénhidrátokat, lisztes kajákat, pékárut, a cukrozott tejtermékeket, üdítőket stb. és egyél sok zöldséget és fehérjét és telítetlen zsírokat.

Ha csak hasra hízol az azért sem jó, mert nagyobb az esélye, hogy megnövekszik a viszcelláris zsír a hasüregedben, ami sokkal rosszabb zsír, mint a bőr alatt felhalmozódó.

Ha más nem segít hagyd abba a gyógyszert.

2015. aug. 28. 11:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. aug. 28. 15:12
 16/16 anonim válasza:
47%
Én ajánlom neked az aerobikot és amit az előttem írók de elsőnek csak az evést próbáld ki ha nem segít akkor próbálj meg hasra koncentráltan edzeni. Talán így nem fogsz combból és seggből lefogyni. Általában amúgy is imádják a legtöbb férfi a vastag comb/segg párosítást picit ducibb vagy lapos hassal. Ennél jobb nincs is a világon. :) Remélem segítettem és gondolom a fiúd nagyon imádja a tested mert nem átlagos egy ilyen test egy 16 évesnek MÁR ha úgy gondolom ahogy gondolom hogy ilyen homokóra szerűség tested van. :)
2015. aug. 28. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!