Fogyókúrázók! Előfordult már nálatok az, hogy megszegtétek a diétát és ettetek mindenféle édes dolgot, de nagy mennyiségben?
Falásroham?vagy valami ilyesmi?
Ha igen,mennyit?
Fél kiló aszalt datolya, olyan volt pár napja (egyéni rekord). Nem falásroham, egyszerűen csak ettem, s finom volt :) Az aznapi kalóriamennyiségem nem kis részét tette ki. Jólesett, elég olcsó kalória is, nem bántam meg semmit, de azóta figyelek a szénhidrátra (megpróbálok ketogén napokat tartani, amik még sikertelenül is egész jó szénhidrátbevitelt adnak :)).
De meg kell jegyeznem, olyan régen stagnálok, akár odafigyelek, akár nem, hogy olyan óriási motivációm nincs az önfegyelemre, hisz valószínűleg úgyse érek vele semmit :( Így könnyebb dolga van a datolyának, de tényleg eseti alkalom volt :P Kell ilyen. Amikor fogytam 12 kilót, akkor is gyakran beesett egy-egy buli, édességgel s alkohollal :) Hiába eszem sokat és jót, nekem kell az ilyen lazaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!