Fogyókúrázók! Ti is már vékonyak vagytok lelkileg?
lehet, hogy ez egy kicsit hülyén hangzik...:D de én már lefogytam 6 kilót, még 7-et szeretnék, és mivel tudom, hogy menni fog, nem állok meg, ezért már tök olyan érzésem van, mintha csinos, vékony lennék :D már most nézegetem a boltokban, hogy milyen ruhákat tudok majd felvenni, már azt tervezgetem, hogy többet adok magamra, már most érzem, hogy a fiúk közelednek hozzám és tudom, hogy 7 kiló múlva még többen udvarolnak majd, stb :D most lesz a szalagavatóm, még nem egyeztünk meg a ruhán, de mindig ahhoz a táborhoz tartozom, akik a kevésbé konzervatív, nem mindent eltakaró ruhát akarják, mert tudom, hogy nekem jól fog állni :)
ti is így vagytok? :D
Én még nagyon az elején vagyok, (1 hét) és egyelőre kételkedem, hogy egyáltalán én le tudok fogyni... :/ Mármint olyan furcsa nekem a fogyás folyamata, ahogy az idő telésével egyre kisebb leszek... Már nagyon várom, hogy végre lássak valami változást a tükörben, egyelőre nagyon alacsonyan van az önbizalmam.
Egyébként én is szalagavatóra készülök, és ha minden igaz, addigra már 55 kiló leszek a 170 centimhez. :) Legalábbis remélem. Én nem álmodozom kihívó ruháról, inkàbb egy csinos hercegnő szeretnék lenni, azok pedig sosem dagadtak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!