Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázók! Ti is már...

Fogyókúrázók! Ti is már vékonyak vagytok lelkileg?

Figyelt kérdés

lehet, hogy ez egy kicsit hülyén hangzik...:D de én már lefogytam 6 kilót, még 7-et szeretnék, és mivel tudom, hogy menni fog, nem állok meg, ezért már tök olyan érzésem van, mintha csinos, vékony lennék :D már most nézegetem a boltokban, hogy milyen ruhákat tudok majd felvenni, már azt tervezgetem, hogy többet adok magamra, már most érzem, hogy a fiúk közelednek hozzám és tudom, hogy 7 kiló múlva még többen udvarolnak majd, stb :D most lesz a szalagavatóm, még nem egyeztünk meg a ruhán, de mindig ahhoz a táborhoz tartozom, akik a kevésbé konzervatív, nem mindent eltakaró ruhát akarják, mert tudom, hogy nekem jól fog állni :)

ti is így vagytok? :D

2014. jún. 12. 13:26
 1/4 anonim válasza:
100%
Teljesen természetes (és jó is!) hogy több lett az önbizalmad :) és ebben az is jó, hogy ez motivál hogy tovább folytasd amit elkezdtél :D Gratulálok és további sok sikert! ;)
2014. jún. 12. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Én még nagyon az elején vagyok, (1 hét) és egyelőre kételkedem, hogy egyáltalán én le tudok fogyni... :/ Mármint olyan furcsa nekem a fogyás folyamata, ahogy az idő telésével egyre kisebb leszek... Már nagyon várom, hogy végre lássak valami változást a tükörben, egyelőre nagyon alacsonyan van az önbizalmam.

Egyébként én is szalagavatóra készülök, és ha minden igaz, addigra már 55 kiló leszek a 170 centimhez. :) Legalábbis remélem. Én nem álmodozom kihívó ruháról, inkàbb egy csinos hercegnő szeretnék lenni, azok pedig sosem dagadtak. :D

2014. jún. 12. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos lélekben egy kövér kislány vagyok. Hiába fogytam le és lettem (mások szerint) csinos, hiába kapok bókokat, sok gond van az önértékelésemmel.
2014. jún. 13. 09:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva vagyok. Hiába vagyok vékonyabb, nem érzem magam annak, ugyanolyannak, sőt ducibbnak érzem magam, mint voltam. Holott a mérleg, centik, ruhák nem ezt mutatják. Már a legtöbb 28-as farmer lötyög rajtam. Ahogy csökken a súlyom, egyre erősebben azt érzem, hogy elemző, rossz indulatú tekintetek szegeződnek rám az utcán, metrón, buszon, hogy ,,na mekkora egy tehén". De az viszont csak jó, ha van még aki ilyen pozitív, mint te, ez csak azt jelenti, hogy egészséges az önbizalmad! Szerencsére téged még nem tett tönkre a média, remélhetőleg nem is fog!
2015. ápr. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!