Milyen fehérje shake-et vagy kollagént vagy valami tisztító italt igyak, ami motiválna a fogyásban?
Bocsi nem teljesen vagyok tisztában ezeknek az elnevezésükkel :D
Tudom, nem ezektől fogok lefogyni, nem is ezért szeretném megvenni.
Már fogytam 30kg-ot kalória deficittel és otthoni mozgással, szépen tartottam is a súlyomat, viszont kismama lettem, 1 éve szültem és már majdnem az egészet vissza is szedtem. Jelenleg még szoptatok és sokmindenre érzékeny a babám pocakja, illetve nehéz olyasmit főzni, ami egy diétába is belefér, a babám is tudjon belőle enni, illetve a férjemnek is jó legyen.
Azért szeretnék valami “csodaszert” venni, hogy legyen valami, ami motivál, mert nagyon nincs semmi. Minden este elhatározom, hogy másnap tényleg visszább veszek, meg hogy tornazok pár percet, de sajnos csak a tervezésig jutok el. Tudnátok valamit tanácsolni? Annyira nincs,ami motiválna, ráadásul a férjem szokott főzni, van amikor ő húz vissza, ha el is kezdeném a normalis életmódot. Annyira szeretnék újra csinos lenni.
Ilyen italokra gondolok: Luxoya, Detox Belly Burn, wow tea, amit lehet szoptatás alatt is inni, régen kollagént ittam, de az most kapszula formájában van nekem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!