Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tapasztalaitok tisztitókúrával?

Tapasztalaitok tisztitókúrával?

Figyelt kérdés

Szeretnem megkérdezni kinek milyen tisztitó kúra vált be,milyenek voltak a tapasztalaitok elote es utána.

Utobbi hetekben ha eszem mindíg felpukkad a hasam nem ertem higy miert es teltség érzetem van,vlmiert utobbi időben eszre vetem hogy többet is eszem ehes vagyok,még reggelis holot 26eves koromig sose reggeliztem,most meg 2.hete mindíg kell mert olyan hangokat ad ki h nem normalis.nemtudom mitol lehet de allandoan hanyingerem is van,szerintem szuksegem lenne erre a tisztito kurara ezert is varom toletek a tapasztalaitokat:)koszonom szepen elore is:)

2020. júl. 22. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, hogy tisztító kúra nem létezik. A szervezet méregtelenít magától, arra van a máj és a vese.

Ha egészséges táplálkozás, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztás mellett ilyen jellegű problémát tapasztalsz, akkor menj el orvoshoz. Lehet, hogy allergiás vagy valamire: laktóz, glutén stb.

De valószínűleg egy jól beállított diéta megoldja a problémát.

2020. júl. 22. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Most így elsőre az ugrott be, hogy ha nő vagy, akkor nem vagy véletlenül terhes? Mert ha igen, akkor nem biztos, hogy most lenne itt az ideje mindenféle tisztítókúrát csinálni.

Amúgy egy egyhetes léböjtkúra jó hatással lehet.

[link]

2020. júl. 22. 12:13
 3/3 A kérdező kommentje:

1.igen enis arra gondoltam elnezest,koszonom a valaszod.

2.enis gondoltam erre is mivel szeretnék kisbabát,es ezett 3naoja csibaltam tesztet hatha de sajnos negativ.Elmeletileg holnao kene hogy megjojjon a menzim,mindenkep csak utana szeretnem elkezdeni,ha megjonne.koszonom szepen a valaszodat

2020. júl. 22. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!