Melyik a legjobb méregtelenítő/ tisztító kúra?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt nagyon sokat hiztam, eszek is nem keveset szoptatás alatt is, kb. a kicsi 5-6 hónapos korában szeretném elkezdeni a diétát, de előtte szeretnék egy méregtelenítő kúrát.máj. 19. 12:25
1/21 anonim válasza:
Egyik sem. Sajnis ezek nem csak nem hasznosak de veszélyesek is. A méregtelenítést elvégzi a tested. Erre van a máj, vese stb. Nem tudom mi lenne a célod ezzel a kúrával de garantálom hogy azt a célt máshogy lehet elérni
4/21 anonim válasza:
Az egészséges étkezés életed végéig. Én is szültem, nem lehet ez kifogás. A "kúra" szó véges időtartamra utal, amit ha abbahagysz, újra jönnek a kilók és a mérgek a szervezetedbe. Válts életmódot életed végéig.
5/21 anonim válasza:
Nem létezik, mikor fog már ez a baromság kikopni a köztudtaból 🤦 Se csodaszer, se krém, se tabletta!!!
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
Ez NEM szakember, hanem sarlatán és a saját zsebét akarja csak megtölteni
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
A saját hitében biztosan jó, abban, hogy hogyan kell rövidtávú hülyeséggel szétcseszni hosszú távra a szervezetet. Hormonháztartást, anyagcserét, cukorhintára felcsücsülni, keringési zavarokat megalapozni.
10/21 anonim válasza:
NEM szakemberek, csak divatdiétákat találnak ki.
Sajnos ahhoz, hogy valaki kiadasson könyveket téves táplálkozási ötletekröl, nem kell semmiféle engedély vagy bizonyíték, bárki írhat bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!