Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Használt már valaki egyszerre...

Használt már valaki egyszerre két fogyasztószert?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy egy méregtelenítő, tisztító étrendkiegészítőt, és utána, vagy azzal együtt fogyasztószert? Ha igen, miket? Bevált?

2012. júl. 12. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer durva voltam, mert ananászos csirkét ettem. Az ananász köztudottan negatív kalóriás, a csirkemell meg eleve diétás. De ilyet csak egyszer mertem bevállalni, igaz, fogytam is tőle.
2012. júl. 12. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
aha én egyszerre két fogyasztószert használtam az egészséges táplálkozást plusz mellé még sportoltam is...
2012. júl. 12. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
én igen, 1hétig slimexet, 1hétig adipexet, utána 1hét szünet. ezek mellett természetesen én is sportolok, heti 2 alkalommal! :)
2012. júl. 13. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Válaszoltam már egy hasonló kérdésre, én oxytarm + metabol fortéval fogytam le tavaly előtt. Oxyval kezdtem, aztán 10 nap után hozzá kapcsoltam a Metabolt. Az Oxy átmosott, kitisztított rendesen, mintegy előkészítette a terepet a Metabolnak, aztán 2,5 hónap alatt sikerült 12 kilót leadnom. Mondjuk volt mellette némi edzés, meg laza diéta, de semmi extra, tehát nem sanyargattam agyon magam :)
2012. júl. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!