Melyik a legjobb méregtelenítő/ tisztító kúra?

Imádom ezt a gyk-t, hogy itt milyen sokan milyen "hozzáértő szakembernek" hiszi magát, miközben a valóságot nem képes elfogadni. Hivatalos linket nem képesek bemásolni, csak beszélnek a levegőbe, tehát így egy nulla a válaszuk.
Csak úgy megkérdezem halkan, keresztény vallásban miért van 40 napos böjt? Biztos ti jobban tudjátok a tutit. 🤣🤦

Látom kifogytál az érvekből. Én folyamatosan linkelem be a hivatalos dolgokat, te pedig csak azon az alacsony szinten vagy, hogy csak a levegőbe tudsz beszélni a semmiről.

Mert ami link alatt mozog a neten, meg ami benne van a bibliában az hiteles :DDDD
Írni bárki bármit tud.
Én egy szivárványszínű unikornis vagyok és aranyat szrok. Ezt a neten írtam le. Elhiszed?

Gondolom a Bükki füvesembert is hazugnak nevezitek:

Én is adathatnék ki könyvet bármilyen nagyon okos táplákozási irányzatról, a kutyát nem érdekelné és senki sem ellenőrizné, van-e szakmai hozzáértésem, vagy csak lököm a hülyeséget.
Tisztításra és méregtelenítésre ott van a veséd a májad.

Te egy senki vagy a többiekhez képest tudásilag és szakmailag egyaránt.
Vagy, van annyi tudásod minimum, mint a Bükki füvesembernek?

"Az ájurvéda szerint a test rendszeres tisztítása és méregtelenítése fontos az elme felfrissítésére és új erő és energia megszerzésére, és ezt otthon is elvégezhetjük.
Egy ilyen méregtelenítö kúra:
Egyensúlyba hozza a három dósát, és így enyhíti a tüneteket és eltávolítja a betegség okait már kezdeti szakaszukban
rendszeresen kiválasztja a hulladék- és méreganyagokat
helyreállítja a harmonikus anyagcserét, vagyis az egészséges emésztési tüzet (agni-t).
A 7 ajánlott egyszerű kezelés:
Az emésztési tűz stimulálása megfelelő gyógynövények és fűszerek használatával elégeti a méreganyagokat az emésztőrendszerben.
A méregtelenítés megfelelő természetes kiegészítőkkel, valamint tetstípusunknak megfelelő étrend alkalmazkodással segíthető.
A test teljes méregtelenítésének egyik módja a rövid távú böjt, amely kb. 5 napig tart.
Elegendő folyadékok támogatják a test tisztítását.
A mozgás fontos a méregtelenítési folyamatnak és a fizikai és mentális egészségünknek.
A napsütés jót tesz a testünknek és a lelkünknek tél után, ezért figyeljünk arra, hogy lehetőleg minden nap legyunk kint egy kicsit.
A friss levegő és a légzés létfontosságú pránát ad a testünknek, ezért szánjunk néhány percet naponta tudatos légzésre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!