Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb méregtelenítő...

Melyik a legjobb méregtelenítő/ tisztító kúra?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt nagyon sokat hiztam, eszek is nem keveset szoptatás alatt is, kb. a kicsi 5-6 hónapos korában szeretném elkezdeni a diétát, de előtte szeretnék egy méregtelenítő kúrát.

2024. máj. 19. 12:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%

Imádom ezt a gyk-t, hogy itt milyen sokan milyen "hozzáértő szakembernek" hiszi magát, miközben a valóságot nem képes elfogadni. Hivatalos linket nem képesek bemásolni, csak beszélnek a levegőbe, tehát így egy nulla a válaszuk.

Csak úgy megkérdezem halkan, keresztény vallásban miért van 40 napos böjt? Biztos ti jobban tudjátok a tutit. 🤣🤦

[link]

[link]

[link]

2024. máj. 19. 21:11
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Hát ha valaki szerin egy vallás a legjobb érv a koplalás mellett, az nem vitaképes. Épeszü ember nem ilyen hülyeségek alapján próbál táplálkozni!
2024. máj. 19. 21:13
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Látom kifogytál az érvekből. Én folyamatosan linkelem be a hivatalos dolgokat, te pedig csak azon az alacsony szinten vagy, hogy csak a levegőbe tudsz beszélni a semmiről.

2024. máj. 19. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Ui.

A méregtelenítés története:

[link]

Hogy ma is tanuljatok valamit. 😉

2024. máj. 19. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:
51%

Mert ami link alatt mozog a neten, meg ami benne van a bibliában az hiteles :DDDD

Írni bárki bármit tud.

Én egy szivárványszínű unikornis vagyok és aranyat szrok. Ezt a neten írtam le. Elhiszed?

2024. máj. 19. 21:21
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom a Bükki füvesembert is hazugnak nevezitek:

[link]

2024. máj. 19. 21:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..😅
2024. máj. 20. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

Én is adathatnék ki könyvet bármilyen nagyon okos táplákozási irányzatról, a kutyát nem érdekelné és senki sem ellenőrizné, van-e szakmai hozzáértésem, vagy csak lököm a hülyeséget.

Tisztításra és méregtelenítésre ott van a veséd a májad.

2024. máj. 20. 13:28
 19/21 anonim ***** válasza:

Te egy senki vagy a többiekhez képest tudásilag és szakmailag egyaránt.

Vagy, van annyi tudásod minimum, mint a Bükki füvesembernek?

2024. máj. 20. 14:15
 20/21 anonim ***** válasza:

"Az ájurvéda szerint a test rendszeres tisztítása és méregtelenítése fontos az elme felfrissítésére és új erő és energia megszerzésére, és ezt otthon is elvégezhetjük.

Egy ilyen méregtelenítö kúra:

Egyensúlyba hozza a három dósát, és így enyhíti a tüneteket és eltávolítja a betegség okait már kezdeti szakaszukban

rendszeresen kiválasztja a hulladék- és méreganyagokat

helyreállítja a harmonikus anyagcserét, vagyis az egészséges emésztési tüzet (agni-t).

A 7 ajánlott egyszerű kezelés:

Az emésztési tűz stimulálása megfelelő gyógynövények és fűszerek használatával elégeti a méreganyagokat az emésztőrendszerben.

A méregtelenítés megfelelő természetes kiegészítőkkel, valamint tetstípusunknak megfelelő étrend alkalmazkodással segíthető.

A test teljes méregtelenítésének egyik módja a rövid távú böjt, amely kb. 5 napig tart.

Elegendő folyadékok támogatják a test tisztítását.

A mozgás fontos a méregtelenítési folyamatnak és a fizikai és mentális egészségünknek.

A napsütés jót tesz a testünknek és a lelkünknek tél után, ezért figyeljünk arra, hogy lehetőleg minden nap legyunk kint egy kicsit.

A friss levegő és a légzés létfontosságú pránát ad a testünknek, ezért szánjunk néhány percet naponta tudatos légzésre."

[link]

2024. máj. 20. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!