Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexia? Valaki segítene?

Anorexia? Valaki segítene?

Figyelt kérdés

168/48kg/18L vagyok.

kb 1 évig fogyóztam nem drasztikusan napi 3x ettem ebből 1x főtt kaja..ettem édességet is rendesen nem vontam meg ilyen szinten semmit, le is fogytam de nincs menszeszem már egy pár hónapja és félek attól hogy elhízok, mindig megnézem hány kiló vagyok.. ki szeretnék gyógyulni ebből, van itt akinek már sikerült és beszélne velem? vagy mit tegyek?

ma pl ettem.: egy croissantot, túró rudit, 1 szelet fehér kenyeret, 2 joghurtot.

Pl hétvégén is megeszek simán1 tál tiramisut, vagy sütiket midnent ami van. De csak ha magamra nézek itt ott látok egy kis hájt már kb enni sincs kedvem. :(

2012. febr. 29. 16:07
 1/4 egyszomorulélek válasza:
cigizel?
2012. febr. 29. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:

keress fel pszichológust és keress valami hobbi amitől szépnek látod magad és visszajön az önbizalmad.

nekem a salsa segített meg egy pszichológus.

18L

(15 évesen voltam anorexiás,jártam pszichiáterhez is de ő inkább csak az egészségemet rakta helyre,a lelkemmel az iskolapszichológus többet törtődött,törődik)

2012. febr. 29. 16:14
 3/4 A kérdező kommentje:
nem cigizek. Miért?
2012. febr. 29. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
én is 168 cm vagyok, 55 kg. Gimiben 43 voltam, évekig nem volt menzeszem, ha ittam 1 pohár vizet, már kövér voltam. Anyám úgy tett, mint aki nem látja, apám csak szekált, hogy nem eszek, úgyhogy bő ruhákat hordtam. Egyébként sok energiám volt, jól tanultam, és a 1200 kcalt tartottam, hogy ne legyen tartalékon a szervezetem. Aztán szerelmes lettem és rendbejöttem. A lényeg, hogy szabályozni akartam vmit az életemben, amit tudtam és ez volt az egyetlen terület. A kaja most már nem központi téma nálam, de most sem viszem túlzásba az adagokat.
2012. febr. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!