Anorexia? Valaki segítene?
168/48kg/18L vagyok.
kb 1 évig fogyóztam nem drasztikusan napi 3x ettem ebből 1x főtt kaja..ettem édességet is rendesen nem vontam meg ilyen szinten semmit, le is fogytam de nincs menszeszem már egy pár hónapja és félek attól hogy elhízok, mindig megnézem hány kiló vagyok.. ki szeretnék gyógyulni ebből, van itt akinek már sikerült és beszélne velem? vagy mit tegyek?
ma pl ettem.: egy croissantot, túró rudit, 1 szelet fehér kenyeret, 2 joghurtot.
Pl hétvégén is megeszek simán1 tál tiramisut, vagy sütiket midnent ami van. De csak ha magamra nézek itt ott látok egy kis hájt már kb enni sincs kedvem. :(
keress fel pszichológust és keress valami hobbi amitől szépnek látod magad és visszajön az önbizalmad.
nekem a salsa segített meg egy pszichológus.
18L
(15 évesen voltam anorexiás,jártam pszichiáterhez is de ő inkább csak az egészségemet rakta helyre,a lelkemmel az iskolapszichológus többet törtődött,törődik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!