Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az anorexiások önmagukat...

Az anorexiások önmagukat látják kövérnek?

Figyelt kérdés
Szóval mindig olvastam, hogy az anorexiások egy kövér nőt látnak a tükörben. DEén ezt nem tudtam elképzelni soha, hogy látják önmagukat 100 kilósan, mert az már nagyon durva cucc lehet. Szóval nem úgy van, hogy igazából tényleg a 40 kilós valódi testüket látják, csak azt ők kövérnek tartják ebben a beteg állapotban? Mert ugye a kövérség is relatív.

2012. jan. 29. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem, ök tényleg kövérnek látják magukat. Egyszer láttam egy videót az interneten (sajnos nem tudom, hol lehet megtalálni) ott nagyon zsépen be lett mutatva, hogy a tükörben egy elég hájas nöt lát, aki igencsak elhizott és amikor a kamera hátrál, akkor látszik a tükör elött álló csontsovány nö.

Megpróbálom megkeresni, de nem bizos, hogy megtalálom.

2012. jan. 29. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
2012. jan. 29. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

kérdező, volt már valaha bűntudatod? voltál dühös, vagy szomorú? sírtál már?

szerinted ezeknek volt racionális, megfogható alapja? el tudnád mondani mégis mi volt az?

ennyi alapja van a hibás testképnek is. egyszerűen valami a fejben átkattan, nem működik megfelelően, kész. mint hogy a bűntudat érzést sem tudod mire vélni, az is egy hasonló hiba, csak több embert érint mint az anorexia nervosa. ha valakinek a munkája ezt a témát érinti, biztos jobban érti ezt, de mi nekünk ez lehet hogy örök rejtély marad :D

2012. jan. 29. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Első, jó nagy bajod lehet, ha ezt a lányt a videón hájasnak nevezed. Szerintem sokan ölnének ilyen alakért, mint neki van.

Lapos - de nem deszka - has, normál comb, mell, fenék.

Kérdező: igen, ők hájasnak látják magukat. Én pl. a hasamat látom nagynak, holott egy gramm zsír nincs rajtam.

2012. jan. 29. 22:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
de nyilván nem is akarod leadni a nem létező plusz zsírodat. és itt is lehet még egy nagy különbség. én lesz.arom mit látok, pl. nem túl jó a szemem, ha úgy vesszük korrekció nélkül milyennek látom magam? hát nem ismerném fel a tükörképem.. ÉS? attól hogy valamit látok, még van tudásom is. pl. Utolsó válaszoló tudja, hogy nincs rajta fölös zsír. nem kezd el szálkásítani, mert tudja hogy nincs mit.
2012. jan. 29. 22:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D És a videóban látott hölgy valóban hájas(hiszen nem izmos!) de ettől még gyönyörű teste van.;)
2012. jan. 29. 22:40
 7/13 tetro ***** válasza:
76%
Természetesen nem látják magukat másképp optikailag. A linkelt videó egy hülyeség. Egyszerűen csak amikor már nincs rajtuk felesleg, ők még akkor is rá fogják valamire, hogy az az. Nem optikai tévképzetük van, hanem egyszerűen megborult az értékrendjük.
2012. jan. 29. 23:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó pont ezt mondtam én is csak paraszt nyelven, aztán megtérítetek, erre jöttél te, és most nem tudom hogy mi van:D
2012. jan. 30. 00:02
 9/13 A kérdező kommentje:
megtérítettetek* : D nya
2012. jan. 30. 00:03
 10/13 tetro ***** válasza:
66%
ha valaki optikailag másnak látja magát a tükörben akkor az nem anorexiás, hanem skizofrén
2012. jan. 30. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!