Az anorexiások önmagukat látják kövérnek?
Nem, ök tényleg kövérnek látják magukat. Egyszer láttam egy videót az interneten (sajnos nem tudom, hol lehet megtalálni) ott nagyon zsépen be lett mutatva, hogy a tükörben egy elég hájas nöt lát, aki igencsak elhizott és amikor a kamera hátrál, akkor látszik a tükör elött álló csontsovány nö.
Megpróbálom megkeresni, de nem bizos, hogy megtalálom.
kérdező, volt már valaha bűntudatod? voltál dühös, vagy szomorú? sírtál már?
szerinted ezeknek volt racionális, megfogható alapja? el tudnád mondani mégis mi volt az?
ennyi alapja van a hibás testképnek is. egyszerűen valami a fejben átkattan, nem működik megfelelően, kész. mint hogy a bűntudat érzést sem tudod mire vélni, az is egy hasonló hiba, csak több embert érint mint az anorexia nervosa. ha valakinek a munkája ezt a témát érinti, biztos jobban érti ezt, de mi nekünk ez lehet hogy örök rejtély marad :D
Első, jó nagy bajod lehet, ha ezt a lányt a videón hájasnak nevezed. Szerintem sokan ölnének ilyen alakért, mint neki van.
Lapos - de nem deszka - has, normál comb, mell, fenék.
Kérdező: igen, ők hájasnak látják magukat. Én pl. a hasamat látom nagynak, holott egy gramm zsír nincs rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!