Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az anorexiások önmagukat...

Az anorexiások önmagukat látják kövérnek?

Figyelt kérdés
Szóval mindig olvastam, hogy az anorexiások egy kövér nőt látnak a tükörben. DEén ezt nem tudtam elképzelni soha, hogy látják önmagukat 100 kilósan, mert az már nagyon durva cucc lehet. Szóval nem úgy van, hogy igazából tényleg a 40 kilós valódi testüket látják, csak azt ők kövérnek tartják ebben a beteg állapotban? Mert ugye a kövérség is relatív.

2012. jan. 29. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én anorexiás vagyok. Ha tükörbe nézek, úgy látom magam, amilyen vagyok - látom a kiálló bordáimat meg hogy vékony a karom, lapos a hasam stb.

De közben azt is látom, hogy ha összecsípem a bőrt, akkor ott van a háj, és hogy a hasam lehetne sokkal laposabb is, a combom vékonyabb. És ezután, ha jobban megnézem, már az következik, hogy hiába látom a bordákat, valójában nem is vagyok vékony.

Szóval a videó nem teljesen igaz, de csak így tudják bemutatni, hogy milyen érzés is ez.

2012. márc. 22. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám, utolsó. Látom, hogy csontsovány vagyok és teljesen tönkretettem a testemet, de én is rá tudom fogni a bőrömre is, hogy háj, és olyankor nem tudok normálisan gondolkodni. Látom a bordámat, de egyszerűen nagynak, otrombának, undorítónak érzem magam, és szeretnék pici lenni. Akkor se lennék elég vékony, ha csak a csontjaim lennének tényleg. Valamit mindig találok, amiből le kell faragni. Ezért is mondják sokszor a betegek, hogy "sosem elég jó".
2012. ápr. 2. 20:40
 13/13 anonim válasza:
Nekem az örömtől lenne könnyes a szemem, ha egyszer végre így ébrednék fel.
2012. júl. 17. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!