Hogy lehet, hogy bírják?
Figyelt kérdés
Pl. egy anorexiás, vagy bulímiás beteg, hogy csinálja azt, hogy energaiaszintje nulla, mégis megszállottan tornázik. Hogy bírják? Vagy mennyit és mit esznek?2012. jan. 19. 17:36
1/3 anonim válasza:
Úgy bírják, hogy betegek.Egy átlagos nő, belenéz a tükörbe, sóhajtozik, hogy "jajj, de kövér vagyok", aztán két perc múlva már semmi baja.De ezek pszichés betegségek,nem direkt csinálják, szerintem így.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Ez igaz, de miből merít energiát ahhoz, hogy tornázzon. Én most kezdtem tornázni, csupán alakformálás kedvéért, nem vagyok kövér, de a torna nem fog ártani, feszesebb szeretnék lenni. A Pilates nagyon jó. De én pl. ha tornázok, többet is eszem, mert kivánja a szervezetem :)
2012. jan. 19. 17:52
3/3 Cass90 válasza:
Mivel erős érzelmi hatások kötődnek az egészhez. Amikor ennél megszólal a bűntudatod, közben, utána. Folyton e körül járnak a gondolataid, ez van a központban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!