Akik életmódot váltottak, és korábban ettek pl. sütiket, kenyeret, vagy mondjuk finom babgulyást, vagy esetleg pacalt akkor azok hogyan bírják most megállni?
Nekem egyszerűen nem megy....úgy érzem nem tudok ezek nélkül élni:-)) na jó, viccet félreteszem, de tényleg belegondoltam abba, hogy egy örök életre mondjak le ezekről?
Olyan rövid az élet, és ne élvezzem a finom ételeket?
Az a durva, hogy egy idő után nem kívánod már ezeket annyira. Az eleje a legnehezebb, ha ott ellenállsz a kísértésnek, akkor már sokkal könnyebb lesz. A múltkor vendégsében voltunk, ittunk, és ott persze én se tudtam, nem is akartam megállni a melegszenyákat és házipogácsákat, süteményeket. Kifejezetten rosszul voltam utána, annyira, hogy reggel 4-kor megébredtem arra, hogy nem bírom tovább belül tartani és kihánytam az egészet. Pedig nem vagyok egy hányós, meg az emésztésem is sokat bír, de így hogy elszoktam tőlük, nem estek jól egyáltalán.
Amúgy meg nem kell mindig megállni! Én legalább kéthetente egyszer tartok olyan napot, amikor mindent eszem, meg ha valamit nagyon megkívánok és úgy érzem nem bírok ellenállni, akkor kevesebbet ugyan mint régen, de eszem belőle. Aztán a következő étkezés után folytatom, vagy ha nagyon leterhelte a gyomrom, akkor egy étkezés kimarad és utána folytatom a megszokott ételekkel.
Ezek az édes gej dolgok mkióta is vannak az emberek étrendjében??Azóta, amióta a pénzéhez ipar elkezdte gyártani a sok lüke embernek...akik veszik mint a cukrot. Finomság???Agyoncukrozott, gej vacak.
Igazad van, az élet rövid, neked még rövidebb lesz! Mé, hány éves vagy? 80 vagy 90 hogy csak úgy huss elrepültek az évek?
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom pontosan mióta vannak....én tipikus "magyaros" ételeken nőttem fel, anyukám mindig ilyen ételek készített, 7végente mindig volt házi sütésű sütemény... mivel én ezt így láttam, tanultam, ezért én is ilyen "lettem". Ezeket az ételek készítem magamnak és a családomnak is.
Én próbáltam áttérni az egészséges ételekre,fél évig ment, majd nem bírtam és elszakadt a cérna. Most kb mindent eszek,de ugyanúgy számolom a kalóriákat és nem híztam vissza semmit.
Ez van,valakinek megy valakinek, nem de így is le lehet fogyni.
Szerintem is csak arra kell odafigyelni, hogy a nap melyik szakában eszed (=este 6 után már nem célszerű) és amikor ilyesmit eszel, akkor mennyit. Szerintem a kenyér természetesen mindennapos kaja, de csak mértékkel fogyasztva. A babgulyás és a sütik hetente, kéthetente szintén mértékkel.
Nem tudom a pacallal mi a gondod, én szerintem azt lehet végnélkül enni, akkor sem fogja a gyomrodat (gyomromat!) megterhelni.
Nem gondolnám, hogy az életmódváltás lényege az lenne, hogy SOHA nem ehetsz ilyesmiket. Ha így állsz hozzá, nem csoda, ha nem bírod. Inkább gondolj arra, hogy most egy darabig nem, de néha majd azért fogsz. Ne azt képzeld el, hogy soha több nem érezheted a finom ízeket.
Nem annyira az a lényeg, hogy mit, hanem, hogy mennyit eszel. Néha és kis mennyiségben nyugodtan ehetsz a fentiekből.
A kenyér még egy dolog, azt nagyon ritkán kívánom meg (tényleg ritkán, kb. félévente!), de a sütemények... Azok nélkül nem tudok élni. :D
Nem úgy kell elképzelni, hogy napi rendszerességgel mázsaszámra zabálom őket, de nem mondtam le róluk! Nem is tudnék.
Eddig (kopp-kopp) nem gátolta a fogyást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!