Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik életmódot váltottak, és...

Akik életmódot váltottak, és korábban ettek pl. sütiket, kenyeret, vagy mondjuk finom babgulyást, vagy esetleg pacalt akkor azok hogyan bírják most megállni?

Figyelt kérdés

Nekem egyszerűen nem megy....úgy érzem nem tudok ezek nélkül élni:-)) na jó, viccet félreteszem, de tényleg belegondoltam abba, hogy egy örök életre mondjak le ezekről?

Olyan rövid az élet, és ne élvezzem a finom ételeket?

2011. nov. 16. 14:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én kenyeret olyan 1-2 havonta veszek(1 db 350 gr-osat), és ennyi a kenyérfogyasztásom. A sajtos-fokhagymás pirítóstól, és a néhai sonkás, vagy tojásos -zöldséges szendvicsektől eszem ágában nincs megválni, ha egészségtelen, ha nem, emellett csak diétás, egészséges kajákat eszem.

Sütiket szoktam sütni, egészséges alapanyagokból, cukor nélkül, én nem vonom meg az ilyesmit magamtól, mert aztán csak rosszabb lesz, ha még rá is görcsölök, hogy 'jaj, de ezt nem lehet'. Lehet, de nem mindegy, hogy miből készül, és hogy milyen gyakran milyen mennyiségben fogyasztja az ember.:)

2011. nov. 16. 16:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt! Számomra mindegyik nagyon hasznos volt, és még ötleteket is kaptam!
2011. nov. 16. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Én evés-függő vagyok. Mindegy, hogy csoki, süti, hús -amit megkívánok, ennem KELL. De nem eszem cukrot, fehér lisztet, zsírt, olajat -próbálom kevésbé hízlalókkal pótolni, ebben segít a norbi update, túró rudi, csokoládé, kakaós csiga, pörkölt, tészta, stb. -mindent ehetek, csak kicsit másképp elkészítve.
2011. nov. 16. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Én az életmódváltásom óta rosszul vagyok a műkajáktól. Meg szoktam kóstolni mindent,de rájövök hogy nem ízlik mert érzem benne azt,hogy valami nem stimmel vele. Házilag meg tudok olyan sütit sütni ami egészséges is.

Ráadásul perverz módon rászoktam a nyers/párolt zöldségekre,a gyümölcsökre,a kefírre,barnakenyérre,zabpehelyre,már ezek is felkerültek a kedvenckaja listámra (a gidapörkölt,a rizseslecsó,a túróstészta és a töltöttpaprika mellé)

Ha meg kicsapongani akarok akkor elmegyek svédasztalos étterembe és grillezett rákot,bambuszrügyet,brokkolit,kagylót eszem.

Tehát köszönöm szépen,jól megvagyok egészségtelen ételek nélkül :D

17/L

2011. nov. 17. 18:43
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek is, hogy írtatok.

Kedves utolsó, lehet, hogy félreértettél valamit, mert én sehol nem említettem, a mű kajákat!? Mű kajákat én sem eszem, naponta friss ételt készítek a családomnak, két kicsinek, tehát eszembe sincsen beléjük mű ételeket diktálni...

2011. nov. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!