Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez lehet anorexia?

Ez lehet anorexia?

Figyelt kérdés

Januárban kezdtem az egészet.. Mostanában lett csak furcsa a dolog. Vagyis igazából nem furcsa, csak feltűnt.

Tudom, beteg az elmém.

Ezek a dolgok szúrták ki mostanában a szemem:

-Egész nap a kcal számokon agyalok.

-Nem eszek meg olyat, amiről nem tudom hány kcal.

-Nem is nagyon eszem, maximum 2x egy nap, akkor is almát, vagy valami null kcal-ás dolgot.

-Imádom a csontjaimat, főleg a medence csontomat, és a bordámat! Azt hiszem már kórosan függő vagyok.

-Van olyan, hogy több napon keresztül fastolok, vagy ha már nem bírom, megeszek egy répát, és rögtön utána meghánytatom magam.

-Rendszeres hánytatás.

-Rendszeres hashajtózás.

-Fogyasztószerek.

-Mindennap min. 3 órát sportolok.

-Éhség ellen iszom.

-Ha mégis ennem kéne, mert anyám rám parancsol, kitöltök egy pohárba tejet, megrágom az ételt, és beleköpöm a tejbe, de nem nyelem le.

-Ha eszem, bűntudatom van.

-Egész nap a fogyáson jár az eszem.

-Mindennap akarom magam mérni, de csak hétfőnként szoktam.

-Napi 15-20 hányás.

-Csak vizet iszom. A reggeli kávét is tej/cukor nélkül. Csak víz+kávé. A teát ugyanígy, víz+teafilter.

-157 cm vagyok, és 55 kg, de ez most brutális. Eddigi legkevesebb súlyom: November 29. - 35 kg.

Gusztustalan hájas disznó vagyok! Ez a véleményem..

Az Anorexiáról is van egy megítélésem.. Szerintem nem hülyeség! Lehet, hogy ki van ferdülve a gondolkodásmódom, mert már mondták, de az Anorexia mindig mellettem lesz! Ő az egyetlen - a barátaimon és az apukámon kívül - aki szeret. Átölel, ha egyedül vagyok, és sokkal többet nyújt nekem az evés élvezeténél; boldogságot, egy életre...

Vélemények?

2012. febr. 29. 17:10
1 2
 11/13 anonim válasza:
túl sokat olvasgattál az anorexiáról picinyem !! :) kicst se vagy gáz...
2012. márc. 7. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
kamuráj! xD
2012. márc. 18. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Jó hogy mindenki ilyen megértő szegény csajjal. Csakhogy jó volna ha beleondolnátok, hogy egy ilyen dolgok nem könnyű leírni. A titkot ami csak a tiéd, amiről senki más sem tud, csak te, de tudod hogy nem jó, hogy rossz amit teszel, hogy végül halálos.Keresed a kiutat, megtalálod a honlapot, nagy nehezen félve leírod a szíved legméllyeb és legbensöbb dolgait, majd rendes válasz helyett ezt kapod.Emberek a hányás akkor van amikor már nem bírja ki szegény lány a koplalást, rátör a falásroham és mindent bezabál amit csak talál. Ekkor bűntudata lesz ésmeghánytatja magátamíg az utolsó falatok vissza nem jönnek. Tehát megnemtörténté teszi. De persze ezt nem tudhatja egy olyan ember akinek sosem voltak ehez hasonló problémái.

Kedves kérdező! Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet, de ezen egyedül te tudsz változtatni, neked kell megpróbálnod abba hagyni. Ez már egy nagyon ügyes lépés volt tőled,de a neheze még hátra van! Szép lassan vissza kell építened a rendes táplálkozási szokásokat.Viszont ez egyedül nem valószínű hogy menni fog. Kérj segítséget! Tudom hogy ez tök gázul hangzik, de most mi a jobb? Élet vagy halál? Mert bizony halál is lehet a vége... TE DÖNTESSZ!

2012. márc. 18. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!