Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az igaz hogy hatékonyabb a...

Az igaz hogy hatékonyabb a fogyókúra ha hetente vagy kéthetente tartunk egy olyan napot mikor többet eszünk a szokásosnál?

Figyelt kérdés
Több helyen olvatam hogy ha tartunk egy zabálós napot /vagyis hogy ha aznap azt és annyit eszünk amennyit akarunk-persze nem kidurranásig vagy rosszullétig /néha,az akár pozitív hatással is lehet a további fogyásra.. Igaz ez?
2012. márc. 1. 15:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%
Hát nem igazán így van. 15-20naponta lehet egy olyan nap amikor két étkezésnél eszel valamit ami mondjuk amúgy tilos krumpli kenyér ilyesmi. De semmi cukros dolog a csoki meg az üdítő ugyanúgy tilos.
2012. márc. 1. 15:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Én ma is vettem egy zéro colát.Nem hiszem hogy baj lenne.
2012. márc. 1. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Elsö sem igazán tudja...

Semmi sem tilos, csak tudni kell mértéket tartani.

Akár naponta is megehetsz 1 kis csokit, ha nem léped túl a megengedett kalóriát vele.

2012. márc. 1. 16:03
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

hát akkor ezt olvassátok el szerintem ő jobban ért hozzá min ti. [link]

első voltam

2012. márc. 1. 16:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Nevezzük nevén a dolgokat.

Az anyagcsere belassul fogyásnál és az újbóli felpörgetése érdekében célszerű lehet szénhidrátvisszatöltő napot tartani. Akkor ha a fogyás lassul ,de ha optimális ütemben fogysz felesleges. Lehet hogy egy diéta alatt 1-2ilyen nap lesz meg az is lehet hogy valakinek hamar nagyon belassul az anyagcseréje és úgy lesz hatékony ha kéthetente visszatölti a szénhidrátot.

A szénhidrát visszatöltés nem zabanap meg nem bűnözés, megfelelő minőségű szénhidrátra van szükség, itt az 1. is kicsit pontatlanul fogalmaz, mert csak olyan szénhidrátokról beszélünk ami a diétába egyébként is belefér, csak most nagyob mennyiségben. Tehát rizs, krumpli, TK cuccok.

A lifetilt nagyon jó oldal, de nem hibátlan.Pl a natúr krumpli tökéletes szénhidrátforrás diétában is.A Sonkáért és a tejért viszont annyira nem rajonganék. Ettől függetlenül ha azt követitek amit Tomi mond az teljesen jó. :)

2012. márc. 1. 16:38
 6/14 anonim ***** válasza:

Milyen Tomi?

Nem Bence?

2012. márc. 1. 16:54
 7/14 anonim ***** válasza:

a Bence csak a blogger neve. Az igazi Tamás.

ismételten az első voltam.

2012. márc. 1. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyébként Bence /Tamás saját diétájában is szerepel krumpli, de valahol (a sültkrumplira gondolva) félreérthetően írja le a dolgokat. ezek szerint nem csak nekem jött le az elsőre hogy szerinte a krumpli nem jó.
2012. márc. 1. 17:04
 9/14 *gin* ***** válasza:

Tomi gyakran mond önmagának ellent, de állítása szerint azért, mert a "butus" nő mindent kombinál mindennel.

Ld. kérdés: lehet fahéjat rakni a túróba? V: csak a húsokat lehet fűszerezni - azért mondta ezt, mert azt gondolta, hogy ha egy nő azt olvassa h mehet fahéj a túróba, akkor beleb.ssza a neszkvik kakaót is mer majdnem ugyanaz ugye... inkább nem adta meg erre a lehetőséget.

kérdés: lehet krumplit enni diéta alatt? V: nem. - ha azt mondja h lehet, tuti van olyan hülye aki olajban süti ki.

2012. márc. 1. 17:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát igen kicsi le értékeli a nők agykapacitását :) de azért jó dolgokat mond mert szemmel látható eredményeket ért el ő is meg azok is akikkel dolgozott.
2012. márc. 1. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!