Az igaz hogy hatékonyabb a fogyókúra ha hetente vagy kéthetente tartunk egy olyan napot mikor többet eszünk a szokásosnál?
Elsö sem igazán tudja...
Semmi sem tilos, csak tudni kell mértéket tartani.
Akár naponta is megehetsz 1 kis csokit, ha nem léped túl a megengedett kalóriát vele.
hát akkor ezt olvassátok el szerintem ő jobban ért hozzá min ti. [link]
első voltam
Nevezzük nevén a dolgokat.
Az anyagcsere belassul fogyásnál és az újbóli felpörgetése érdekében célszerű lehet szénhidrátvisszatöltő napot tartani. Akkor ha a fogyás lassul ,de ha optimális ütemben fogysz felesleges. Lehet hogy egy diéta alatt 1-2ilyen nap lesz meg az is lehet hogy valakinek hamar nagyon belassul az anyagcseréje és úgy lesz hatékony ha kéthetente visszatölti a szénhidrátot.
A szénhidrát visszatöltés nem zabanap meg nem bűnözés, megfelelő minőségű szénhidrátra van szükség, itt az 1. is kicsit pontatlanul fogalmaz, mert csak olyan szénhidrátokról beszélünk ami a diétába egyébként is belefér, csak most nagyob mennyiségben. Tehát rizs, krumpli, TK cuccok.
A lifetilt nagyon jó oldal, de nem hibátlan.Pl a natúr krumpli tökéletes szénhidrátforrás diétában is.A Sonkáért és a tejért viszont annyira nem rajonganék. Ettől függetlenül ha azt követitek amit Tomi mond az teljesen jó. :)
a Bence csak a blogger neve. Az igazi Tamás.
ismételten az első voltam.
Tomi gyakran mond önmagának ellent, de állítása szerint azért, mert a "butus" nő mindent kombinál mindennel.
Ld. kérdés: lehet fahéjat rakni a túróba? V: csak a húsokat lehet fűszerezni - azért mondta ezt, mert azt gondolta, hogy ha egy nő azt olvassa h mehet fahéj a túróba, akkor beleb.ssza a neszkvik kakaót is mer majdnem ugyanaz ugye... inkább nem adta meg erre a lehetőséget.
kérdés: lehet krumplit enni diéta alatt? V: nem. - ha azt mondja h lehet, tuti van olyan hülye aki olajban süti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!