Az igaz hogy hatékonyabb a fogyókúra ha hetente vagy kéthetente tartunk egy olyan napot mikor többet eszünk a szokásosnál?
Ezt a 2étkezést egyébként nem tudom honnan szedte.
Én úgy tudom ezt inkább csak mennyiségre érdemes meghatározni, hogy aznap mennyivel együnk több szénhidrátot mint máskor. De hogy ezt 2étkezéssel kéne megoldani azt furcsának tartom. Szénhidrát visszatöltős napon több mint kétszer annyi szénhidrátot eszünk mint amúgy 1 diétás napon, 2 étkezésbe plusszban meg sem lehet annyit enni egyszerre, vagy talán meg lehet de sokkal praktikusabb jobban elosztani.
Én pl 70kg vagyok, alapból mondjuk 5x30g ch-t ennék, visszatöltés nállam úgy nézne ki hogy 4x80g + 1x30g ,így jönne ki 350g ami egy átlagos tömegnövelős nap ch mennyisége.
Mitől népszerű, bunkó primitív? Hát sok eszed van mondhatom.
Ez az ember saját maga tervezett egy módszert amitől lefogyott és segített másoknak több embernek is boldogabbá tette az életét az által hogy lefogyasztotta őket.
Mindezt teljesen ingyen egyetlen forintot sem kér.
És nem csak azoknak segít akikkel együtt dolgozik a fogyásukon. Hanem minden blog olvasónak hogy mit hogyan kell ahhoz hogy elérjék a céljukat.
schobert Norbi ezért rengeteg pénzt elkér és rád tukmálja a drága cuccait.
ő viszont semmit nem akar eladni. Csak megosztja a személyes tapasztalatát másokkal hogy segítsen.
Persze kicsit nyersen fogalmaz de ezzel semmi probléma csak fel akarja nyitni az emberek szemét. Inkább így mint hogy szárazan szak szavakkal minden humor nélkül írnále a mondani valóját. Mer akkor kb senki nem olvasná
Nem igaz. A leghatékonyabb fogyókúra az, amikor egészségesen táplálkozol, mindig akkora mennyiséggel, amennyi éppen szükséges a kalóriadeficithez.
Néha meg lehet engedni valamit, amire nagyon vágysz, de nem úgy, hogy egy teljes napon keresztül telezabálod magad válogatás nélkül, csak mert "lehet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!