Sok-sok zöldséges étel még a -24 kiló eléréséhez, ötleteket kérnék?
Nem vagyunk orvosok, nem értünk a témához de tanácsot adunk. Hmmm...
Tojás, szalonna, zöldség.
Saláta, csirkemell.
Alma, gyümölcsök..
Párolt zöldségek csípősen.
Én 2 hét alatt -3 kg -nál tartok, csinálom legalább - 30 kg-ig !
Ma reggeli kávé, 2 szelet korpás szendvicskenyér egy kis kaliforniai paprika és fél paradicsom,5 dl tea üresen, tízórai : 2 mandarin 1 alma , délben paris káposzta , 5 dl tea,uzsonna :1 körte és 2 db mandarin 5 dl tea , fél hatkor ég iszom 5 dl teát ,ha nasizni akarok , van reszelt cékla salátám, édesítővel csinálva eszem belőle pár kanállal !!
134-ről fogytam 115-re 4 hónap alatt, extra mozgás nélkül..talán bizonyíték arra hogy étkezz úgy mint a cukorbetegek.
Kevés szénhidrát, az is napi hatszori étkezésre elosztva..neten is találsz jó dolgokat erről, plusz arról is hogy miben mennyi a szénhidrát.Napi 170-180 grammnál többet ne vigyél be belőle a szervezetedbe..
Annak aki azt mondaná hogy ez káros, a feleségem terheségi cukorbeteg volt, inzulinozta is magát, plusz ugyan ezt a diétát tartotta.75 kilóval lett terhes, majd szülés után 60 volt..anya és fia makk egészséges azóta is :) ezért vágtam bele tavaly én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!