Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kifogytam a lehetőségekből,...

Kifogytam a lehetőségekből, hogy milyen fogyókúrás ételeket ehetnék, tudnátok ötleteket adni?

Figyelt kérdés

2013. jan. 21. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a kisebb étkezéseket ki szoktam váltani egy flakon kaukázusi kefírrel, kb. 180 kalória van benne és finom :)

Már persze ha szereted.

2013. jan. 21. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Abban van a jó növekedésihormon, jó cucc a kefir, hazavágja a testet, emésztést.

Kérdező, nézzünk húsos recepteket?

Vagy zöldségétel recepteket?

2013. jan. 21. 14:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőre kiváncsi lennék, a lényeg, hogy alacsony kalóriatartalmú legyen.
2013. jan. 21. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem értem a kalóriatartalom dolgot.. a testünk nem számolja a kalóriatartalmat, ahogyan ebből következik - a hízással, fogyással is csak enyhe kapcsolatban van. De ez az enyhe összefüggés pontosan semmitmondó..

[link]

Itt találsz ételeket amelyek mindenesetre megfelelhetnek az elvárásaidnak.

Személyes kedvenc receptjeim (rövidítve) télen a hagymán párolt káposzta'pörkölt' (tehát zsiradék, hagyma, pirospaprika, káposzta /kelkáposzta/ esetleg egyéb zöldségek, csípős fűszer /paprika, gyömbér/

Illetve hasonló zöldséges étel de húsos alappal, és ehhez hozzáadva a káposztát, kelkáposztát, kelbimbót, répát.

Gazdasági helyzettől függően egészen sok zöldséggel, olcsóbban is elkészíthető - illetve hússal, több hússal nyilván drágább. Ha a fehérjebevitelre figyel valaki, akkor anyagi tényezőt figyelembe véve a zöldségétel + belsőségek kerülnek előtérbe.

2013. jan. 21. 14:48
 5/5 csokissüti002976 ***** válasza:
5 dkg zab + 1 alma lereszelve, keverd össze. Kb: 240 kcal, mondjuk full szénhidrát, de reggelire nagyon jó, és így almával fincsi. Ja, és tele van rosttal. (5 dkg zab annyi, amennyi egy 1 dl-es pohárba belefér. Pennyből szoktam venni.)
2013. jan. 23. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!