Kifogytam a lehetőségekből, hogy milyen fogyókúrás ételeket ehetnék, tudnátok ötleteket adni?
Én a kisebb étkezéseket ki szoktam váltani egy flakon kaukázusi kefírrel, kb. 180 kalória van benne és finom :)
Már persze ha szereted.
Abban van a jó növekedésihormon, jó cucc a kefir, hazavágja a testet, emésztést.
Kérdező, nézzünk húsos recepteket?
Vagy zöldségétel recepteket?
Nem értem a kalóriatartalom dolgot.. a testünk nem számolja a kalóriatartalmat, ahogyan ebből következik - a hízással, fogyással is csak enyhe kapcsolatban van. De ez az enyhe összefüggés pontosan semmitmondó..
Itt találsz ételeket amelyek mindenesetre megfelelhetnek az elvárásaidnak.
Személyes kedvenc receptjeim (rövidítve) télen a hagymán párolt káposzta'pörkölt' (tehát zsiradék, hagyma, pirospaprika, káposzta /kelkáposzta/ esetleg egyéb zöldségek, csípős fűszer /paprika, gyömbér/
Illetve hasonló zöldséges étel de húsos alappal, és ehhez hozzáadva a káposztát, kelkáposztát, kelbimbót, répát.
Gazdasági helyzettől függően egészen sok zöldséggel, olcsóbban is elkészíthető - illetve hússal, több hússal nyilván drágább. Ha a fehérjebevitelre figyel valaki, akkor anyagi tényezőt figyelembe véve a zöldségétel + belsőségek kerülnek előtérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!