Linkelnétek fogyókúrás recepteket? (ami könnyen betartható és használ is)
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 15:28
2/3 anonim válasza:
Vagy ez, de nézz körül és találd meg a neked tetszőt.
3/3 cris3 válasza:
Én épp fogyókúrában vagyok, a napokban sütőzacskóban sütöttem magamnak csirkeszárnyat (3db) 1 répa és 1 alma szeletelve, kockázva ugyancsak bele a zacsiba, plusz 1 kis fej hagyma szeletelve, só bors, fél dl víz. Semmi hozzáadott zsiradék!!!! Süsd meg, és edd meg egyéb köret nélkül. A répából és az almából tehetsz többet is, akkor több a köreted, de tehetsz más zöldséget vagy gyümölcsöt, a fantáziádon és az otthon fellelhető hozzávalókon múlik. Finom és könnyű, nekem használ. :-) Fontos, hogy semmi zsiradék, semmi cukor, semmi kenyér(féleség se!) és napjában többször kicsi enni!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!