Szerintetek egy 14 éves lány használhatna ilyen fogyókúrás szert?
A korod miatt elhiszem, hogy hiszel a mesékben. Mert amit itt írnak, az mese.
Te meg 14 évesen állj fel a gép elől, és menj el napi szinten tornázni, futni, mozogni, és ne egyél sokat, az is minőségi kaja legyen.
0-110 éves korig nem működik semmi ilyen.
Majd ha felnősz, akkor elkezdesz normálisan enni (zöldséget és húst) hogy lefogyj.
Sajnos 30-40 éves nők is hisznek ilyen mesékben ('fogyasztószerekben') így lehet neked is kell még 20-30 év, hogy valóban változtass magadon.
Nem nekem kellene hanem az unokanővéremnek.
14 évesen 89 kg.
Csak segíteni akarok neki!
Egyik fogyis szer sem jó semmire, csak a pénzt csalják ki.
Bizony fel kell emelni a sejhajt és figyelni kell az étkezésre.
Sajnálom, de nem lehet bogyókkal kiváltani a fogyást.
Én is kövér vagyok (94 már 107 helyett), de elindultam az úton, -13 kilónál tartok.
Neki is kizárólag úgy lehet segíteni, ha normális dolgokat kezd enni.
Bárcsak létezne egyszerűbb mód..
1. Ez a cikk minden országban másként van felvezetve, MO-on egy magyarnak sikerült, német oldalon egy németnek, stb. de a fotók ugyanazok. Ebböl is látszik, hogy az egész csak kitalált dolog.
2. Semmilyen fogyasztószer nem igazán hatásos, viszont nagyon ártalmas az egészségre nézve.
3. Ha valaki fogyni akar, akkor egyen SOK zöldséget meg gyümölcsöt, mérsékelt mennyiségü húst/fehérjét, és lehetölet kevés szénhidrátot. Igyon naponta legalább 2 liter vizet vagy édesitetlen teát. NAssolni meg tilos.
4. Emellett kezdjen sportolni, nagy túlsúly esetén gyors gyaloglás javasolt, a futás nem.
9. válaszoló!
Közzé lehet tenni, csak milyen ember vagy hogy egy 14 éves kislányt versz át. Végeredményben nem fog számítani, hogy te csak jót akarsz, átvered. Ha te repülni akarnád megtanítani, azzal is átvernéd, nem fog megtanulni repülni és ugyan ilyen biztos, hogy nem fog semmilyen szertől (egészségesen) lefogyni.
A nem egészséges fogyás izomveszteségét pedig nem nevezzük fogyásnak, és megint csak nem való sem egy kölyöknek, sem más embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!