Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrás tények és tévhitek?

Fogyókúrás tények és tévhitek?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom a fogyókúrás kérdéseket-sokszor már csak fogom a fejem a fogyókúrás tévhitek miatt és válaszolni sincs kedvem a szegedi klinika diéta, fogyaszt a zöld tea, de én akkor se fogok mozogni mer' utálok típusú kérdésektől.

Arra gondoltam összegyűjthetnénk egy párat, hátha valaki olvassa a kérdést és okul belőle.

(Bár visszakeresni sincs kedvük a kérdések között, nem hogy mozogni-na de azért hátha.)

2013. jan. 7. 00:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondoltam rá, hogy egyszerűen bedobálni egy html fájlba és azt mindig belinkelni, de felesleges mert 6000 ilyen oldal van, ezek az emberek nem fognak rákeresni és főleg nem fognak olyan "sokat" olvasni.
2013. jan. 7. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

kérdezték már ezt is sokan,keresőbe beírhatod ugyanúgy,ahogy kiírtad.

egyébként meg a titka az egésznek az,hogy eszük ágában sincs se lefogyni,se megváltozni.

a rengeteg kérdés ebben a kategóriában a lelkiismeret megnyugtatásáról szól,hogy tett valamit elméletben.

amúgy a leggyakoribb tévhit,hogy a diétát önbüntetésként,mártírként,megvonásként élik meg/kezelik.

2013. jan. 9. 00:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Beírtam keresőbe, mielőtt kiírtam a kérdést. "Kösz a tippet ..."

Tudom hogy van az enyémhez hasonló kérdés már, de azok kihaltak néhány válasz után, és nem is átfogóak.

Amúgy az nem tévhit, hogy mártírként élik meg, az tény. Az már más tészta, hogy rossz az elgondolásuk.

2013. jan. 9. 00:58
 4/4 poiu ***** válasza:
Na, akkor megvan az első tévhit - vagy mégsem? :-)
2013. jan. 9. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!