Fogyókúrás mozgás gyanánt napi 4km séta?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 09:42
1/8 anonim válasza:
Előző hozzászóló ez nagyon gonosz kérdés.Én is gyalogolok (intenzíven)naponta 8 km-t.Nagyon jó mozgás,ha életmódot is változtatsz,kevesebb kalóriát viszel be,figyelsz minden-re amit lenyelsz. :) Szerintem megfelelő,ügyes vagy,amikor meg gondolod növeld a sebességet,utána meg a távot is.Így tovább,jobban fogod érezni magad a bőrödben.Sok sikert. :)
2/8 anonim válasza:
Ha tempósan gyalogolsz és egyhuzaban (nem kell két percenként megállnod lámpánál), akkor nagyon jó! Ha mellé megvan a diétás étkezés, garantált a fogyás. Én nyáron így fogytam 5 kilót, zsírból, hogy naponta kb. 5 km-t gyalogoltam és odafigyeltem a kajára :)
3/8 anonim válasza:
Elsődlegesen az étkezés számít.
Utána az edzés, legyen már olyan, ami az egész testünket megmozgatja.. nagyon fontos izmaink vannak, amiket használni kell!
A séta nem ilyen.
4/8 anonim válasza:
De basszus én nem értem , hogy a fogyókúrázó emberek miért ilyen naivak , vagy buták , vagy én nem tudom milyen szavakat használjak. Nem attól fogytatok le , hogy sétáltatok x km-t , hanem attól , hogy diétásan étkeztetek . Sétálhatok , futhatok 100 km-t is , ha mellette nem diétáztok a büdös életbe nem fogtok lefogyni. Persze arra jó a mozgás , hogy formálódtok , izmosodtok , megelőzitek , hogy szétrepedjen a bőrötök , egészségesek lesztek tőle stb. DE fogyni NEM lehet tőle.
5/8 A kérdező kommentje:
öhm, ki mondta hogy nem diétáznék mellette??
2013. jan. 13. 19:23
6/8 anonim válasza:
Nem mondtad , de azt sem , hogy igen . Tudod a kérdés alatt azért van ott az a kis mező, hogy az ilyen dolgokat leírd.
7/8 anonim válasza:
Háát.. 5 héti edzőtábor alatt 12 kgt fogytam:D kaját ugyanazt ettem mint előtte, sőt lehet picit többet is a napi 4-5 óra edzés miatt. Pl tízórai 2 nutellás palacsinta :D azóta se jött vissza, le is kopogom:) De ott nem is lehetett diétázni mert az edző figyelte h megegyél mindent ha szereted ha nemxd
Amúgy fogyni úgy lehet ha több kalóriát égetsz el mint amennyit megeszel. Tehát ha maradsz ugyanolyan kajálásnál de mondjuk gyors tempóban úszol napi 2 órát egy 3 hónap alatt simán lefogysz:D
8/8 anonim válasza:
Bár ha az úszást választod lesz pici bébihájad az védi a vesét meg ilyeneket! Mondjuk rajtunk versenyzőkön kb az se lehet mert az edző lefogyaszt h annyival gyorsabb legyél.... De esküszöm a világon a legjobb érzés úszással fogyni, főleg nyáron.. De nyílván a séta is jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!