picivel több, mint 9km, 1óra 36perc alatt, azaz 5.7km/óra sebességgel. 62kg-s nő esetében ér ez valamit? utána 40perc torna.
2012. márc. 27. 12:26
1/10 anonim válasza:
ne hallgass az előttem szólóra. igen, ér. ha heti 3-4x megcsinálod, látszódni fog. a zsírégetés beindul kb fél óra tempós séta után. többet ér így, mintha kocognál, mert azt nem bírod ilyen sokáig gondolom. a torna is ér. ha ezt teszed és figyelsz az étrendedre, nem eszel este semmi hízlalót, és édességet visszafogod meg az olajban sült dolgokat, ezzel szépen le fog menni heti kb 1-1,5 kiló. és formásodik a csípőd. sok sikert és kitartást
2012. márc. 27. 12:47
2/10 anonim válasza:
Miért ne érne?
Másfél óra sétával kb. 300-400 kcal égetsz el, ha gyorsabb tempóban csinálod, gyaloglás szerűen.
Gyaloglást javasolják azoknak is akiknek nagy túlsúlyuk és nem tudnak futni. Utána ha van torna, mégjobb.
De persze a kaján is múlik, mertha rosszul eszel, vagy sokat, akkor hiába égeted a kcalt, futsz, tornázol, gyalogolsz.
2012. márc. 27. 12:47
3/10 anonim válasza:
Persze, hogy ér, a séta nagyon jó dolog! :)
2012. márc. 27. 12:55
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy ér! Én is szoktam tempósan sétálni (gyalogolni), szerintem nagyon jó mozgásforma!
2012. márc. 27. 13:06
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy ér : fit leszel , formás , egészséges. DE fogyni biztos nem fogsz tőle egy dekát se.
Az egyik válaszolónak pedig üzenem : Zsírégetés sétától? Életembe nem hallottam még ilyen baromságot.
2013. jan. 13. 17:09
6/10 Irooonmaaan válasza:
Kedves 5-ös! Szerinted a sétához nem kell energiát használnia a szervezetdnek?
2013. márc. 10. 02:03
7/10 anonim válasza:
Utolsó : hallottál már az alapanyagcseréről?? Ahhoz is használ a szervezet energiát , hogy pusztán van , létezik. Ahhoz is , hogy lefekszel , felkelsz , ülsz , állsz stb... Ezektől a dolgoktól még sem fogysz. Ha megeszel egy szelet csokit a büdös életben nem fogod lesétálni. Minden a táplálkozáson múlik.
2013. márc. 10. 13:05
8/10 Irooonmaaan válasza:
Kedves Névtelen utolsó!
Ne félj szerintem ezerszer többet hallottam a dologról, mint Te. Amúgy meg szép öngólt rúgtál, hisz ahogy írod a létezéshez is kell energia, vagyis a sétához is, én meg csak ennyit kérdeztem, hogy szerinted ahhoz nem kell.
Szép estét!
2013. márc. 10. 19:24
9/10 anonim válasza:
Lezártam a témát , úgy érzem nincs kivel beszélgetnem . De akkor tudod mit , egyél csak amennyit bírsz , és minden este sétálj órákat. Ha érsz el valamilyen eredményt , akkor pedig számolj be róla. Kíváncsian várom. :) Igaz én nem túl sok mindent tudok a fogyókúrákról , de kitűnően ismerem az emberi test működését , de valószínűleg az én tudásom nem ér fel a Tieddel, igyekszem pótolni lemaradásom.
2013. márc. 11. 18:34
10/10 Irooonmaaan válasza:
Szívesen megbeszélem veled privátban ha szeretnéd. Csak felejtsd el ezt az óvodás sértődős stílust. Én csak tényleg azt nem értem, hogy nem veszed észre, hogy magadnak mondasz ellent?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!