Aerob mozgást (tempós séta/kocogás) lúgosító diétával kombinálva mennyi idö alatt lehetne fogyni 10-15 kg-ot?
Bár mégcsak 1 hete kezdtem a diétát,napi 4-5 L Supergreenst iszom,sok zöldséget eszem,és napi fél-1 órát sétálok.Lement rólam 2 kg.Azonban böven van még rajtam felesleg,az is föleg a hasamon.161/74 vagyok.(33 éves nö)Mit javasolnátok,hogy ne nézzen mindenki kismamának?Hasprést nem-igen bírom,és ha napi 30 felülést tudok csak produkálni,attól még nem lesz lapos... :(
Köszönöm mindenkinek,aki segít válaszával!
Üdv.
Köszönöm,az eddigi hozzászólásokat!Kirakat helyett a kutyával járok naponta 1x-2x egy nagy réti sétára.Nagy 2l-es üdítöket nem veszek,mert azok általában a szénsavas lötty kategória.. :)(àsvány vizet iszom,zöldségporral,és ph cseppel)De igazad van a sok mozgás elengedhetetlen!A második hozzászólónak köszönöm a linket,épp ma reggel kocogtam le 20percet:)Késöbb ezt fokozatosan növelni szeretném...Jó ez így szerintetek?Mennyi idöbe kerülne,ìgy leadnom az összes feleslegem (10-15 kg)?
Köszönöm!Üdv.
Szép, formás combjaid vannak, az általad elképzelt cél irreális és mellesleg nem is vonzó. Ha fogyni szeretnél, akkor olyan ételeket válassz, ami sok rostot és folyadékot tartalmaz, így pl egész jól lehet csökkenteni a kalóriabevitelt. Mozogj rendszeresen. Én a futást csak akkor javaslom, ha az nem aszfalton történik. Jobb helyette az úszás és a kerékpározás, mivel az ízületeknek kevésbé megterhelő, viszont jól átmozgat. Amennyiben van kérdésed, írj.
végzős orvostanhallgató
Köszönöm az utóbbi hozzászólónak is a segítséget.èn mindigis vékony kategóriába tartoztam(50kg)A combom,popsi nagyjából rendben is van.Abból van elegem,hogy helyet kapok a buszon,mert kismamának néznek. :S
Korábban vettem mindenféle marhaságot is pl vibra belt hasrázó öv,szaunaöv..Az irreális butításoknak azonban sosem döltem be(tapasz,krém,fülbevaló...)Nem tudom mi számít megfelelö diétás kajának,mert sok egészséges kaja van,de az vagy savasít,vagy szénhidrátot tartalmaz.Azért vettem meg (190 euroért)már a supergreens-t,mert láttam pokrivtsák mónika 20-ast adott le vele....Tanácstalan vagyok.sétálni,gyorstempóban is szeretek,a futásra elszántam magam,de úszni nem megyek ilyen testtel,mert cikinek tartom,cangám sajna nincs.Nem tudom hogy kell kiszámolni mennyi kalóriát eszem,és mennyit adok le egy nap folyamán.De tegnap bepusziltam 2 müzliszeletet,amitöl olyan lelkiismeret furdalásom volt,hogy bünti képpen levittem magam még egy 20 perces futásra.Most meg alig bírok felállni az izomláztól.Bármit megtennék hogy olyan eredményt érjek el,amit már a környezetem is észrevenne végre...Tudom,hogy valamit nem jól csinálok,de minden dolog(futás,diétás élelmiszerek)valamiben üti a másikat,így nem tudom mi a jó.Mert a sok sport sem jó,mert izomra megy,iszok egy hete 4L vizet,ami jó,de mégsem jó,mert csak folyadékot veszítek,az egyik diéta azt mondja jó az alma,a másik azt mondja nem jó,mert savas,cukros stb...Jó a tej,de az is savasít,a citromos víz is jó,de a ph indikátorpapír meg olyan savat mutatott,hogy azt hittem szétmarja...az ananász ha olyan cukros,akkor hogy égeti a zsírt?ÀÀá...elegem van. elegem van.elegem van...
:(
...Még egy aprócska kérdés, és megyek kikészülni...
Egy hét alatt fogytam(diétával,és mozgással)2 kg-ot,ami centiben is mutatkozott:Még azt is elárulom,hogy a hasam 100 cm volt,és lement belöle ez idö alatt 7 cm.A Csípömböl,Combomból pedig 2-2 cm.
A kérdésem pedig:Mivel egy hét alatt 0.5-1 kg helyett 2 kiló ment le,így akkor én most az izmomból fogytam?Mert itt ezt olvastam más topikokban...
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!