Holnap bevásárolok. Milyen egészséges, ill. fehérjedús kajákat vegyek?
brokkoli, pulykamell sonka,
szója,
de a csirkemell a legjobb, mert 100g-ban 25 g fehérje van.
Huhh.. kezdeném azzal, hogy nagyon sok mindennel nem értek egyet, ami le lett írva. Azért mert a minőséget is figyelembe veszem..
Kezdjük: alma
csirkemell sonka (itt megállt az egészség, az ilyen felvágottak gyakran nagyon rossz minőségűek, modern divatos párizsi a mai kifinomult embereknek)
túró (még mindig tele van zsírosodást segítő növekedési hormonokkal, ez a tej funkciója. de fő hogy sovány ugye, akkor majd mi is azok leszünk..)
kis sajt (valóban, minél kevesebb, annál esélyesebb a fogyás, egészség dolog)
Van még néhány zöldség ötlet, de nem írom le újra őket. Én megnézem mi van 300-400 forint alatt, és azok nagyjából megfizethető zöldségek
A hal mennyire zsíros? Ezt mire érted? Hogy mennyi növényi olajat adnak hozzá (ezt valóban le kell önteni a konzervekről) vagy pedig nincs kedved azt a zsiradékot magadhoz venni, amiből egyébként valószínűleg krónikusan keveset eszel? Merthogy a tengeri állatok omega3 zsírsav tartalmára nagy szükségünk lenne, és nem gyakori hogy ebből eleget ennénk..
De ha nem is egészen jó zsírsav aránnyal rendelkeznek, szerencsére egy jó szalonnával, zsírosabb füstölt sonkával, tarjával, kolbásszal (illetve találhatsz nyers húsokat is, én 2000 forintot húsra költenék 5k-ból, ízlés kérdése hogy több olcsóbb húsra, vagy kevesebb de már elkészített, füstölt).
Tehát zöldségek, gyümölcs, szalonna-kolbász-sonka a csirkemell darálék helyett, és konzerv hal. Ez így lenne igen jó!
Köszönöm a válaszokat!
A halat azért kérdeztem, mert ettem már olyan melegen füstölt halat (a fajtára már sajnos nememlékszem), ami kicsit megfeküdte a gyomromat, mert elég zsíros volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!