Írnátok édességet helyettesítő, egészséges ételeket?
Édességek, kenyér, tejtermékek.. sok mindennek van olyan hatása, hogy attól "nagy pocakod" lehet, vagyis könnyű hízni tőlük.
Mértéktelenül ezt sem lehet, de ott vannak a gyümölcsök édességnek. A citrusokban viszonylag kevés cukor van.
Csinálhatsz édességet, a kókusz, cukormentes kakaópor, olajos magvak, xillit vagy eritrit (természetes édesítők) jó alapanyagok, lehet belőlük enni.
füge: 100g-ban 70 kalória van,és egy darab füge a napi ajánlott rostbevitel 1/5ét tartalmazza. és tele van vitaminnal
bár szerintem magassag/tömeg alapján normálisnak tünsz
Protein palacsinta.
Vegyél fehérje port(valami jobbat).
Vegyél egy mérőnyit ki egy tálba, üss hozzá 2-3db tojásfehérjét, ízesítsd még ha megkívánja...kis tejet öntesz hozzá, kevés szódabikarbóna, jól kikevered...kisütöd és eheted...cukor nélküli lekvárral akár, vagy vaníliás túróval, vagy bármivel...diéta alatt simán jó. Persze a kisütéshez nem 1 liter olajat kell használni, darabonként elég egy csepp is.
A mézben és a fügében rengeteg szénhidrát van, nem a legjobb pocak csökkentésre. A méz főleg nem, mert magas a GI értéke.
A fügének alacsony, az délutánig mehet az étrendbe...nappal én is el szoktam rágni 1-2 darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!