Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Írnátok édességet helyettesítő...

Írnátok édességet helyettesítő, egészséges ételeket?

Figyelt kérdés
48kg,és 159 cm vagyok.Soványabb szeretnék lenni,mert zavar a pocakom,sok édességet eszek és szerintem ez miatt nagy a hasam,de sehogy sem tudom elvonni a figyelmemet a csábító finomságokról :/
2012. dec. 6. 23:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Édességek, kenyér, tejtermékek.. sok mindennek van olyan hatása, hogy attól "nagy pocakod" lehet, vagyis könnyű hízni tőlük.

Mértéktelenül ezt sem lehet, de ott vannak a gyümölcsök édességnek. A citrusokban viszonylag kevés cukor van.

Csinálhatsz édességet, a kókusz, cukormentes kakaópor, olajos magvak, xillit vagy eritrit (természetes édesítők) jó alapanyagok, lehet belőlük enni.

2012. dec. 6. 23:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Gyümölcs, zabkása, néhány kocka étcsokoládé mehetnek nyugodtan.
2012. dec. 6. 23:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Én pl. imádom nassként enni a reszelt sárgarépát mézzel. Vagy a zabkását, szintén mézzel. Banán, alma, édes citrusfélék, ez mind tök jó! Frissen facsart százas narancslé is stb. És még egészséges is.
2012. dec. 7. 02:17
 4/14 anonim ***** válasza:

füge: 100g-ban 70 kalória van,és egy darab füge a napi ajánlott rostbevitel 1/5ét tartalmazza. és tele van vitaminnal

bár szerintem magassag/tömeg alapján normálisnak tünsz

2012. dec. 7. 05:29
 5/14 anonim ***** válasza:
aszalt gyömölcsök, darabolt mikrózott alma fahéjjal, puding édesítőszerrel.
2012. dec. 7. 07:56
 6/14 anonim ***** válasza:
Gyümölcsök, vagy valami süti innen: [link] egy csomó recept, nem hízlalnak!
2012. dec. 7. 08:59
 7/14 anonim válasza:
Télen sütőtök. Imádom! Persze ezt sem lehet túlzásba vinni.
2012. dec. 10. 21:52
 8/14 GS0102 válasza:

Protein palacsinta.

Vegyél fehérje port(valami jobbat).

Vegyél egy mérőnyit ki egy tálba, üss hozzá 2-3db tojásfehérjét, ízesítsd még ha megkívánja...kis tejet öntesz hozzá, kevés szódabikarbóna, jól kikevered...kisütöd és eheted...cukor nélküli lekvárral akár, vagy vaníliás túróval, vagy bármivel...diéta alatt simán jó. Persze a kisütéshez nem 1 liter olajat kell használni, darabonként elég egy csepp is.

2012. dec. 13. 01:16
 9/14 GS0102 válasza:

A mézben és a fügében rengeteg szénhidrát van, nem a legjobb pocak csökkentésre. A méz főleg nem, mert magas a GI értéke.

A fügének alacsony, az délutánig mehet az étrendbe...nappal én is el szoktam rágni 1-2 darabot.

2012. dec. 13. 01:19
 10/14 anonim ***** válasza:
de legalább a mézben van mindenféle vitamin és ásványi anyag. nem úgy, mint a répacukorban. az édesítőszerek is jók, csak azok műanyagok. akkor inkább természetes édesítő, ami nem csak édes, hanem hasznos is. :)
2012. dec. 13. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!