Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Írnátok édességet helyettesítő...

Írnátok édességet helyettesítő, egészséges ételeket?

Figyelt kérdés
48kg,és 159 cm vagyok.Soványabb szeretnék lenni,mert zavar a pocakom,sok édességet eszek és szerintem ez miatt nagy a hasam,de sehogy sem tudom elvonni a figyelmemet a csábító finomságokról :/
2012. dec. 6. 23:25
1 2
 11/14 anonim válasza:

Sportolsz? A mozgással hogy állsz?

A testsúlyod és a testmagasságod alapján azért nem lehetsz egy túlsúlyos alkat.

2012. dec. 20. 10:22
 12/14 A kérdező kommentje:
hát naponta sétálok a suliig 1 órát..szoktam azon kivül is egy kicsit mozogni :D
2012. dec. 21. 21:26
 13/14 anonim válasza:

11-es vagyok. Szerintem ha a testalkatodon szeretnél formálni, akkor legalább annyira fontos a mozgás mint a táplálkozás. Járj le konditerembe vagy sportolgass akármi mást legalább hetente 3x, bármit amit szívesen csinálsz. Biztosan segít az alakformálásban, egészségesebb is leszel és talán az édességekről sem kell lemondanod, ha nem vagy hízásra hajlamos.

Megjegyzem, hogy még a testépítőknek is van "csalónapjuk", akik bár nagyon fegyelmezetten táplálkoznak, hetente egyszer azt esznek, ami jól esik, hogy elviselhető legyen az egész.

2012. dec. 22. 14:53
 14/14 anonim válasza:
a paramétereid alapján semmi szükséged fogyásra. csak megemlítem:)
2012. dec. 23. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!