Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egészséges fogyás, de hogyan?...

Egészséges fogyás, de hogyan? /kérdés alatt részl. /

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, 170 cm és 81 kg, hamarosan elkezdek konditerembe járni, eddig nem sportoltam. Nagyon zavar a súlyom, de a "csodaszerek" tönkretehetik a belső szerveimet, ezekkel inkább nem próbálkozom. Valami ötlet? FONTOS LENNE!!!

2013. jan. 19. 16:02
 1/2 Nagymacko válasza:
Kevesebb csokit édességet egyél, a Mekit és az összes gyorskajáldát felejtsd el. Ha egészségesen táplálkozol, akkor a szervezeted nem fog zsírtartalékokat képezni.
2013. jan. 19. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Sok gyümölcs, zöldség, igyál meg napi 2-2.5 l folyadékot, lehetőleg vizet (illetve én citromos vizet is szoktam), és ajánlott valami kardoedzés is, mint pl. futás, úszás stb. Ezek lényege, hogy lassan, kitartóan, de hosszabb ideig kell csinálni, mert a szervezetk kb. 20 perc után kezdi el égetni a zsírt. Ha a futást választod, légy először óvatos, mert ha túlhajtod magad, azzal csak ártasz. (Amikor legelőször elmentem futni 2 km-t nem bírtam egyhuzamban lefutni, szúrt az oldalam, meg akartam fulladni, és olyan izomlázam lett, hogy 2 hétig nem bírtam normálisan mozogni.) Lehet, hogy inkább napi 40-50 perc, lendületes sétát kéne csinálnod. Sok sikert! :)
2013. jan. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!