Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Munka közbeni étkezés, de...

Munka közbeni étkezés, de hogyan, hogy egészséges legyen?

Figyelt kérdés

Min változtatnátok a helyemben

Mivel dolgozok ezért rászoktam a gyors és minél előbb telítő kajákra (főleg gyorsan felszívódó CH-ra)

Egy napi étkezésem kb így néz ki:

Reggeli (reggel 6-kor):

1 karéj fehér kenyér. Vékonyan megvajazva (van amikor ráteszek 1-2 szelet felvágottat).

+ 2 dl 1,5%-os tejből készült kakaó

Tízórai(kb 10 órakkor):

1 szendvics (1 karáj fehér kenyér + felvágott + zöldség)

Ebéd (fél 12 - 1 óra közt):

Valami meleg étel. Sajnos legtöbbször szénhidrátos. Általában fél adagnyi. (de ez sokszor 400-600 kalória közt mozog)

Délután(6 óra körül):

valami meleg kaja otthon vagy fehér kenyeres szendvics.(és az a baj hogy van amikor nem tudok parancsolni és este is benyomok 400-600 kalóriát)

A gond az hogy munkában vagyok szinte egész nap. Mozogni most megpróbálok délutánonként. Sokat mozogtam egy éve minden nap futottam 1 órát, ez mellett box edzésekre jártam. De kb 1-2 hónapja amióta szinte egész nap melózok semmi mozgásra nincs időm. Jöttek az esküvők, ilyen-olyan kajálások, esti pizzázás, és kezd meglátszani. Nem vagyok kövér de 2-3 kg visszaszaladt és zsírban!

Hogy tudnám megőrizni az alakomat? Formába hozni magam? Min változtatnátok a helyemben?

2012. okt. 23. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:

reggelire én zabkását ennék gyümölccsel és valamilyen maggal és joghurt vagy tej

tízórai barnakenyér, sonka, sajt vagy főtt tojás és zöldség

ebéd azt nem tudom hogy honnan oldod meg rendeled e stb

délután meleg kaja

itt te főzöl

könnyed raguleves, májgombócleves, zöldségleves, tojásleves

könnyed főzelékek feltétnek főtt tojás, párolt husik, halak, zöldséges pörkölt tokányszerűségek, húsgombóc stb

egytálételnek zöldséges rizseshús, pörkölt rizzsel, tonhalas rizs, tojásis rizs valamilyen salátával vagy savanyúsággal, tojásos lecsó, húsgombóc mártással stb vagy rántotta zöldségesen, töltött tojás

lefekvés elött ha még éhes vagy sonka zöldségekkel, soványabb sajtok, író, kefír, joghurt, túró, répa, cékla, uborka, paradicsomsaláta, tonhalkonzerv,

mozgás és víz

semmi csoki, chips, üdítő, bő zsírban készült ételek, agyoncukrozott ételek, sok sok zöldség, soványabb husok, halak, tojás, gyümölcsök, sovány tejtermékek, teljes kiőrlésű gabonák, zabpehely

2012. okt. 23. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!