Szigorú diéta mellett vagy nem rágörcsölős, de egészséges étkezés mellett fogytál/fogysz többet?
Sziasztok! Nyárra szeretnék bomba alakot. :)
A kérdés adott. A választási lehetőségek:
1) Kcal számolás vagy egy diéta követése, szigorúan figyelni minden étkezésre+mozgás.
VAGY
2) Lazábban venni az egészet, csak figyelni rá, hogy minél egészségesebb kajákat egyél+mozgás.
Neked hogy sikerült/megy az egyik vagy másik módszerrel? Köszi előre is. :)
én a kettőt valahogy vegyítve követem. mivel nem hajt a tatár, nincs konkrét határidő, amire le kell fogyjak, ezért úgy döntöttem, hogy amikor tehetem, nagyon figyelek, hogy mit és mennyit.
viszont ha haza látogatok, akkor megeszem anyukám főztjét (nyilván nem 2 tányérral, csak mértékkel), időnként megiszok 1-2 pohár bort, és étterembe is elmegyek, persze próbálok nem rántott dolgot rendelni:) sőt, a szülinapomon még tortát is ettem!:)
persze így lassabb a fogyás, de ha rendszeresen sportolsz mellette, így is fogyni fogsz. legalábbis én fogytam. (tényleg lassan, mert 2,5 hónap alatt adtam le 7 kg-ot a kb 14 kg-os feleslegemből)
de hát neked kell tudni, hogy mi megy, én tudom magamról, hogy a nagyon szigorú diétákat nem tudom tartani.
szigorú diéta max a fitnesz modell versenyed előtti hónapban szükséges.
amúgy meg kihagyhatatlan az 1.pont,mert ha nem ismered,nem csináltad akkor nem tudod mihez viszonyítani a 2.pontot.
de az biztos,hogy a bomba alakhoz edzés és étrend kell.
ezt a rágörcsölős dolgot meg nem értem.
ha van célod,akkor megteszed érte amit kell,vagy nem.
nincs ebben semmi görcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!