Hogyan motiváljam magam fogyókúrához? (többi lent)
Figyelt kérdés
nincs elég akaraterőm. nagyon szeretnék fogyni, de nem megy. egyszer már elkezdtem fogyókúrázni. fogytam is 6 kilot, de a mult honappban visszahiztam 3mat. nem tudom mi lehet a gond vagy miért nem tudok fogyni mert:
mindennap edzek: uszás, futás, aerobik, erősítések-nyújtások, kondiba: szobabicikli,sulyzo. es emellett nagyon odafigyelek az etkezesre. napi 500 kalóriát eszek, egeszsegesen: zöldségek, teljeskiörlésü kenyér, zab, gyümölcsök, tojás... mást egyáltalán nem.
ha esetleg mégis többet ennék nagyon lelkiismeret furdalásom van és meghánytatom magam. légyszives ne fikázzatok, építő kritikát és segítséget szeretnék. köszönöm. 16l
2016. márc. 24. 20:51
21/21 anonim válasza:
Három szó: NE FOGYJÁL TÖBBET! Ennek az önpusztításnak nincs értelme, és biztosan van emögött pszichológiai ok is. Nem értem az emberek miért nem elégedettek a saját adottságaival. Mivel nő vagy (és pár év múlva biztosan szeretnél majd gyermeket szülni), ezért nem kell teljesen tönkretenned magadat. Biztosan nagyon szép lány lehetsz, ezt nem is lehetne vitatni ^_^. Ezt tartsd sem előtt: te egy szép lány vagy, és nincs szüséged ilyen-olyan önpsztító diétára. Ahogy mi, férfiak szoktuk mondani, jó, ha egy nőn van mit fogni. :-) A fogyókúrának amúgy sincsen sok értelme, hiszen amit leadtál, az úgyis visszajön. :D Biztosan találni fogsz majd egy olyan fiút, aki úgy szeret, ahogy vagy. Ne másoknak próbálj megfelelni, inkább magadban tegyél rendet először, használni fog. :D Írj rám privátban, ha szeretnél, és beszélgessünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!